Позитивний досвід співпраці з Адвокатським бюро "Калінін і Партнери",особисто з Калініним Сергієм Костянтиновичем,проти юніт капітала

• Автор теми Автор теми Gewagewa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 230

Gewagewa

Читач
Дописи
2
Реакції
3
Бали
3
Gewagewa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Після звернення до Калініна Сергія Костянтиновича,я отримав детальну консультацію що до своїх прав та можливих шляхів вирішення проблеми.
Сергій Костянтинович проаналізував мою ситуацію, підготував необхідні документи та запропонував найкращий варіант дій.
Як результат : УСПІШНЕ ВРЕГУЛЮВАННЯ ПИТАННЯ З МІНІМАЛЬНИМИ ВИТРАТАМИ ДЛЯ МЕНЕ.
Окрім позитивного вирішення справи, вдалося також отримати відшкодування витрат на правову допомогу в розмірі 10500 гривень.
Рекомендую всім Адвокатське бюро "Калінін і Партнери" і особисто Калініна Сергія Костянтиновича хто стикається з подібними проблемами.
Дякую за допомогу.🤝

Після звернення до Калініна Сергія Костянтиновича,я отримав детальну консультацію що до своїх прав та можливих шляхів вирішення проблеми.
Сергій Костянтинович проаналізував мою ситуацію, підготував необхідні документи та запропонував найкращий варіант дій.
Як результат : УСПІШНЕ ВРЕГУЛЮВАННЯ ПИТАННЯ З МІНІМАЛЬНИМИ ВИТРАТАМИ ДЛЯ МЕНЕ.
Окрім позитивного вирішення справи, вдалося також отримати відшкодування витрат на правову допомогу в розмірі 10500 гривень.
Рекомендую всім Адвокатське бюро "Калінін і Партнери" і особисто Калініна Сергія Костянтиновича хто стикається з подібними проблемами.
Дякую за допомогу.🤝
так вы скажите с кем судились то)
А так, да, мистер Калинин УЭЛИКАЛЭПНИ)))

Останнє редагування:
Назад
Угорі