Искатель
✩ Premium ✩
- Дописи
- 14651
- Реакції
- 27121
- Бали
- 5565
Искатель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Уже второй раз меня вспоминаешь...Не там искал)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Уже второй раз меня вспоминаешь...Не там искал)))
З мого досвіду, фраза "ой всьо" означає, що аргументи закінчились, переходимо до емоційних маніпуляцій)))Щось мені досвід зовсім інше підказує)))
Так воно якось само...Не там искал)))
Disiglur, Либерталия в морзі працює, порой родичів в усопших нема, ну ти поняв звідки уші торчатьНе упоминайте всуе мою родню. Я тоже умею пользоваться лопатой, если чё. Форумчане в курсе.)
Ага і мені пофіг де у тебе тюбєтєйка))З мого досвіду, фраза "ой всьо" означає, що аргументи закінчились, переходимо до емоційних маніпуляцій)))
Угу, пропоную на правах здорової конкуренції не дуже сильно демпінгувати ціни, або навіть змовитись з метою монополізації сфери))))Не упоминайте всуе мою родню. Я тоже умею пользоваться лопатой, если чё. Форумчане в курсе.)
Мне каждый раз икается когда Ники зовут)))Уже второй раз меня вспоминаешь...
Ага, ща.))) Никаких договоренок. Разве что вы будете копать, а я - вас пинать, как прораб талиба.)Угу, пропоную на правах здорової конкуренції не дуже сильно демпінгувати ціни, або навіть змовитись з метою монополізації сфери))))
я завелась Не могу больше

Колись хотів стати патологоанатомом. Передумав. Я і так часто сам з собою балакаю, а в морзі так взагалі кукуха би поїхала)))Disiglur, Либерталия в морзі працює, порой родичів в усопших нема, ну ти поняв звідки уші торчать
Жду вас с нетерпением.) Кстати, у вас родственники есть? Или " знакомства" - вся ваша родня?) Скидочку не обещаю, кризис.Disiglur, Либерталия в морзі працює, порой родичів в усопших нема, ну ти поняв звідки уші торчать
Я вже так працював. Дякую, більше не хочеться))) але якщо "пинать" замінити на "морально підтримувати, шляхом постійного додавання вінішка", то може й домовимось)))Ага, ща.))) Никаких договоренок. Разве что вы будете копать, а я - вас пинать, как прораб талиба.)
Єсть багато. І ще сусід трупар такшоЖду вас с нетерпением.) Кстати, у вас родственники есть? Или " знакомства" - вся ваша родня?) Скидочку не обещаю, кризис.

Чому і не поговорити з розумною людиною?))Колись хотів стати патологоанатомом. Передумав. Я і так часто сам з собою балакаю, а в морзі так взагалі кукуха би поїхала)))
Не - не -не!!! Я пока не в том возрасте, чтобы спаивать мужчин.)))Я вже так працював. Дякую, більше не хочеться))) але якщо "пинать" замінити на "морально підтримувати, шляхом постійного додавання вінішка", то може й домовимось)))
Це добре, але ж не обов'язково спаівать. Можна підпоювати. Так чуть-чуть)))) на пів шишечки))))))Не - не -не!!! Я пока не в том возрасте, чтобы спаивать мужчин.)))
То святе діло. Біда була б якби мені трупіки відповідати почали б. А з моєю буйною фантазією, я би всю зміну спілкувався з трупом бомжа, замість робити роботу))))Чому і не поговорити з розумною людиною?))
Пока не пробовала. Буду иметь в виду, как крайнюю меру. Попозже. Лет через ...надцать.)Це добре, але ж не обов'язково співать. Можна підпоювати. Так чуть-чуть)))) на пів шишечки))))))