Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тут навіть колектори не поможуть, ні нотаріуси ні виконавці, ні суддя)))А якщо така половинка на тебе образиться чи назлиться?)))
Контингент...Їх шо хтось викрадає?![]()
Хіба священник,чи екзорцист)))Тут навіть колектори не поможуть, ні нотаріуси ні виконавці, ні суддя)))
Ага, з ходу жало в лівер і всьоТут навіть колектори не поможуть, ні нотаріуси ні виконавці, ні суддя)))
Або алкаші з цвинтар)))Хіба священник,чи екзорцист)))
Та не, сами...Їх шо хтось викрадає?![]()
Правильніше казати ОЙ фсьооо))Ага, з ходу жало в лівер і всьо
Хіба священник,чи екзорцист)))
Хіба священник,чи екзорцист)))
Правильні питання. Так можна зразу дізнатись якого розміру яму копати прийдеться))))Masto, ладно, пока у Вас не закончился лимит сообщений на сегодня, рассказывайте, какой у Вас рост, вес...
А я про що казав!І відспівали,і послали...Дори ме. Латино, латино. Амире... ))) Пистуй с богом, креативщик.)))
Ти ще й співаєш.. не знав не знавДори ме. Латино, латино. Амире... ))) Пистуй с богом, креативщик.)))
Вот чувствуется ландшафтный дизайнер.)))Правильні питання. Так можна зразу дізнатись якого розміру яму копати прийдеться))))
Правильніше казати ОЙ фсьооо))
Вона вміє все....Ти ще й співаєш.. не знав не знав
У вас теж бабуня сертифікований екстрасенс?Вот чувствуется ландшафтный дизайнер.)))
Щось мені досвід зовсім інше підказує)))
Не там искал)))Щось мені досвід зовсім інше підказує)))
Не упоминайте всуе мою родню. Я тоже умею пользоваться лопатой, если чё. Форумчане в курсе.)У вас теж бабуня сертифікований екстрасенс?