Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.

особливо мені подобається про переховування,ти їм дзвониш вони морозяться або трубку кидають,як права починаєш качати....а сьогодні просила з'єднати з моєю вибивалкою боргів,сказали,що вона не хоче зі мною говорити,бо всі родичі,яким вона дзвонила і лякала ,що вони поручителі слали її в суд....і не тільки,а потім знову смс: вийдіть на зв'язок не переховуйтесь

Це яка контораDusha,особливо мені подобається про переховування,ти їм дзвониш вони морозяться або трубку кидають,як права починаєш качати....а сьогодні просила з'єднати з моєю вибивалкою боргів,сказали,що вона не хоче зі мною говорити,бо всі родичі,яким вона дзвонила і лякала ,що вони поручителі слали її в суд....і не тільки,а потім знову смс: вийдіть на зв'язок не переховуйтесь
Dusha, так одна
Я маю. Тіло 1000. Зараз 8500. Я змінила номер. Подрузі прислали останній раз смс, що продають колекторам. Яким саме не пам'ятаю. Чка, чи якось так.Pozika.com.ua нікто не имеет
У меня они есть. Шлют смс.на работу звонили. Не знаю, чтт с ними делать.Pozika.com.ua нікто не имеет
Номер роботи указывали?У меня они есть. Шлют смс.на работу звонили. Не знаю, чтт с ними делать.
Неа, pozika.com.ua
Ну??Неа, pozika.com.ua
Что ну? Я спрашиваю, кто что знает об этой конторе? Кто брал там займ?