Мама выписала из за этого всего и вряд-ли со мной захочет жить и с кредитами моими
Найперше, заспокойтеся. Не беріть дурне до голови, а важке в руки.
Виписала то й виписала, не захоче жити - може воно й на краще, для вас в першу чергу. Мене теж виписали, я рік жила без прописки, ні холодно ні жарко від цього. Жити з токсичними людьми - ще те задоволення, хай то буде і мама. Вам що, так приємно до кінця життя буде слухати, що зробили не так, живете не так і не з тим, позор, невиправдані сподівання і т.д.? Ні, звісно. Шукайте своє місце під сонцем, хай то буде і комуналка з купою чужих людей, яким не буде до вас діла.
Пораду толкову вам уже дали - зніміть абонентську скриньку на пошті по материній прописці. Поменше вислуховуйте критику в свій адрес.
Ніхто не приїде, тим більше підпалювати двері. Борги перед МФО - це насправді дрібниці. Я не віддаю нічого нікому більше року і не збираюся.
З хлопцем ви самі розберетеся, живіть собі поки вам вигідно матеріально, але теж добре подумайте чи варто вам розвивати стосунки, особливо, заводити кота, чи не дай боже - дітей з такою людиною, яка не буде вам опорою.