Поздравляйте, господа!

Иван Петровский, я конечно вас поздравляю! но интересно, вот после телефонных терроров, матов и угроз через 253 дня вы все же решили им дать денег, что вас мотивировало? просто у меня вообще нет желания ни гривны платить после неадекватного поведения кАнторок

Иван Петровский, я конечно вас поздравляю! но интересно, вот после телефонных терроров, матов и угроз через 253 дня вы все же решили им дать денег, что вас мотивировало? просто у меня вообще нет желания ни гривны платить после неадекватного поведения кАнторок
Право каждого! Є ж два шляхи вирішення цього аду. Розплатитись, або ігнор. І той і той правильний.
Я тут на форумі історію описував. З 5ма розібрався на початку. (Родичі допомогли) а з Качай мурижився оці місяці.

Право каждого! Є ж два шляхи вирішення цього аду. Розплатитись, або ігнор. І той і той правильний.
Я тут на форумі історію описував. З 5ма розібрався на початку. (Родичі допомогли) а з Качай мурижився оці місяці.
согласна! теперь вы свободный человек?, и опыт какой ого-го

согласна! теперь вы свободный человек?, и опыт какой ого-го
Дякую. Да. Тепер головна і основна задача стати на дорогу т*аха*ня цього поняття мфо.
Я тут всіма руками і ногами.
Тему створив(про дзвінки), донейтнув, будуть ще якісь думки буду вливати!
Удачі всім?
Ми переможемо!

Я уходить то от вас не собираюсь. А наоборот донатнул, сейчас инициирую в теме взаимопощь интересную штуку.
Не, я туда больше не ходок. Уже знаю, вкус воды и хлеба ничем не плох.
За 253 дня отдал «Жигуль» этим шарагам... ну их!
Да,не мало віддали.Але зробили правильні висновки.Мої вітання.І правильних вчинків на далі.

Назад
Угорі