Щоденник Позбуваюся боргової ями

• Автор теми Автор теми Антоніна27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 2K

Антоніна27

Форумчанин
Дописи
122
Реакції
29
Бали
1825
Антоніна27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Жахіття.Рішила вести для себе і для інших таких,як я.Колись брала займи вчасно повертала.Потім війна.Брала один,щоб перезакрити інший і так влізла у боргову яму.Якби я знала про цей форум раніше,все було б інакше.Але маємо,те що маємо.Мій список такий:
1.My credit
2.Манівео
3.На все
4.Швидко гроші
5.Твоя позика
6.Слон
7.Сос кредит
8.Банана кредит
9.Зе кредит
10.Нові кредити
11.Фінсфера
12.Качай гроші
13.Просто кредит
14.Лові лаве
15.Селфі
16.Монетка
17.Маніфою
18.Містер Мані
По результату зараз:My credit реструктуризація,Манівео в Таліоні пропонують за тіло.Банана на 16 день прострочки також пропонує тіло.
Далі буде..

7 та 8 позбавили ліцензії, тому їх я у себе поки на кінець лишаю, монетка зараз теж притихла дивно, бо той штраф який їм кілька тижнів тому влупили був надто мізерний))
Зараз поки найбільший замах це кредит7, швидкогроші, кредит плюс та твоя позика ?

Жахіття.Рішила вести для себе і для інших таких,як я.Колись брала займи вчасно повертала.Потім війна.Брала один,щоб перезакрити інший і так влізла у боргову яму.Якби я знала про цей форум раніше,все було б інакше.Але маємо,те що маємо.Мій список такий:
1.My credit
2.Манівео
3.На все
4.Швидко гроші
5.Твоя позика
6.Слон
7.Сос кредит
8.Банана кредит
9.Зе кредит
10.Нові кредити
11.Фінсфера
12.Качай гроші
13.Просто кредит
14.Лові лаве
15.Селфі
16.Монетка
17.Маніфою
18.Містер Мані
По результату зараз:My credit реструктуризація,Манівео в Таліоні пропонують за тіло.Банана на 16 день прострочки також пропонує тіло.
Далі буде..
Багато знають про форум. Та все ж продовжують пролохації... Не треба так...

Ну а там як самі вважаєте потрібним)

7 та 8 позбавили ліцензії, тому їх я у себе поки на кінець лишаю, монетка зараз теж притихла дивно, бо той штраф який їм кілька тижнів тому влупили був надто мізерний))
Зараз поки найбільший замах це кредит7, швидкогроші, кредит плюс та твоя позика ?

тут багато читав, шо Монетка автодозвонами зробила багато кому пекло, в мене вони тихими були взагалі, щоправда за пару місяців продали своїй же іншій юр. фірмі, а ті вліпили мені виконавче.
Це було ще до війни, проте все одно будьте обережні...

а так мій список десь на рівні вашого, можливо на 1-2 кантори менший, але кілька з них з тілами 10-12 к .

То ж тримаємось мужньо

P.S. Соррі, це мала бути відповідь на пост користувача Inessa1995

тут багато читав, шо Монетка автодозвонами зробила багато кому пекло, в мене вони тихими були взагалі, щоправда за пару місяців продали своїй же іншій юр. фірмі, а ті вліпили мені виконавче.

а так мій список десь на рівні вашого, можливо на 1-2 кантори менший, але кілька з них з тілами 10-12 к .

То ж тримаємось мужньо

Ааааа ну нічого мені теж корисна ця інформація, дякую, надіюсь у мене з ними пекла не буде)
Ну і раз така п’янка пішла то мій список десь такий же як і у вас, 14-15мфо, найбільше тіло це 4,5к в мані вео, але там спокій))

1.My credit
2.Манівео
3.На все
4.Швидко гроші
5.Твоя позика
6.Слон
7.Сос кредит
8.Банана кредит
9.Зе кредит
10.Нові кредити
11.Фінсфера
12.Качай гроші
13.Просто кредит
14.Лові лаве
15.Селфі
16.Монетка
17.Маніфою
18.Містер Мані
Далі буде..
В мене було майже як у вас, 19. Зараз 10, поки на цьому зупинилась.
Таліон, якщо думаєте закривати, то ще чекайте, вони пів тіла запропонують колись.

То ж тримаємось мужньо

1.My credit
2.Манівео
3.На все
4.Швидко гроші
5.Твоя позика
6.Слон
7.Сос кредит
8.Банана кредит
9.Зе кредит
10.Нові кредити
11.Фінсфера
12.Качай гроші
13.Просто кредит
14.Лові лаве
15.Селфі
16.Монетка
17.Маніфою
18.Містер Мані
Далі буде..
Вже розрахувалась з Манівео,банана кредит
.Домовилась до кінця тижня розрахуватись з зе кредитом.

Добрий день! Скажіть будьласка якщо лишили ліцензії то що це значить?

Сос
1.My credit
2.Манівео
3.На все
4.Швидко гроші
5.Твоя позика
6.Слон
7.Сос кредит
8.Банана кредит
9.Зе кредит
10.Нові кредити
11.Фінсфера
12.Качай гроші
13.Просто кредит
14.Лові лаве
15.Селфі
16.Монетка
17.Маніфою
18.Містер Мані
Далі буде..
Сос кредит віддала з
1.My credit
2.Манівео
3.На все
4.Швидко гроші
5.Твоя позика
6.Слон
7.Сос кредит
8.Банана кредит
9.Зе кредит
10.Нові кредити
11.Фінсфера
12.Качай гроші
13.Просто кредит
14.Лові лаве
15.Селфі
16.Монетка
17.Маніфою
18.Містер Мані
Далі буде..
Сос віддала за тіло
Додам віддам за тіло сьогодні
Банана закрила за тіло
Селфі за тіло

Добрий ранок, як швидко Вам Манівео запропонували тіло? В сенсі Таліон, але це ж одна шарага))
Дуже чекаю від них пропозицію

Скільки прострочки у додам і сос
І можна запитати що будети робити з швидко гроші

Назад
Угорі