Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Напевно за людські подяки за чесну роботу.Доброго дня, шановні форумчани! Можливо хтось може надати мені інформацію - за що Колейчика В.В. позбавили свідоцтва. Дякую.
Напевно цю силу знайшлася сила побільше.....Напевно за людські подяки за чесну роботу.
Он во второй группе)))![]()
Вот как прокомментировала зам. министра юстиции
Так і для тих кому не встиг багато радості немає,так як плодяться нові зі швидкістю звуку.Печально, что толку для всех нас кому написи сделал, никакого, сносить все равно надо и деньги платить за это....
И просто лишили лицензии!!!) А лет 25 с конфискацией имущества + на урановые рудники отправить!!! Тогда бы думали, а так они смеются над людьми, которые от них пострадали, сидя при этом на чемоданах денег... Да здравствует справедливость!!![]()
Вот как прокомментировала зам. министра юстиции
Он во второй группе)))
Оговорили парня злые языки...Доброго дня, шановні форумчани! Можливо хтось може надати мені інформацію - за що Колейчика В.В. позбавили свідоцтва. Дякую.

Молдавский цыган. На кладбище быстрее окажется.Коли там вже буде Горай???!!!!я так чекаю
За те що він п1д0р.Доброго дня, шановні форумчани! Можливо хтось може надати мені інформацію - за що Колейчика В.В. позбавили свідоцтва. Дякую.
Це гомофобіяДоброго дня, шановні форумчани! Можливо хтось може надати мені інформацію - за що Колейчика В.В. позбавили свідоцтва. Дякую.