появилась возможность погасить займ в кешбери

• Автор теми Автор теми AlexandraRiot
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 6K
Не пропадайте,пишіть.щоб не трапилось. Я тут частенько. Це моя фортеця.
Я тут новенька. Але мене заспокоює ця група якщо точніше люди які підтримують і допомагають. Сьогодні так наридалася, що тільки тут хоч трохи настрій піднявся)

Я тут новенька. Але мене заспокоює ця група якщо точніше люди які підтримують і допомагають. Сьогодні так наридалася, що тільки тут хоч трохи настрій піднявся)
Зайдіть на флуділку ,або в тему ,,, Антиколлектор''в картинках. Ми тут не тільки про проблеми говоримо , ми всі тут переживаємо життя,готуємо,ремонтуємо,співаємо,вірші,прозу, пишемо.....

Тю...
А чому плакали?
Манікюр зіпсували???

Тю...
А чому плакали?
Манікюр зіпсували???
Тіпа того))))) Скоро гризти нігті буду від дзвінків та погроз)
Зайдіть на флуділку ,або в тему ,,, Антиколлектор''в картинках. Ми тут не тільки про проблеми говоримо , ми всі тут переживаємо життя,готуємо,ремонтуємо,співаємо,вірші,прозу, пишемо.....
Жалко що фото не відкриваються)

У відповідь на те, що ви порадили написати він послав мене на 3 веселі)
не удивительно, типичная реакция у этих твapeй, забейте, игнор для них как отрава
а если есть настроение то и их посылать сразу на все веселые
с такими упырями диалог в одном направлении вондверь воннах

CashBerry хамлять, погрожують. Ніколи про цих паскуд не знали і не чули, поки не почали надоїдати. Вірменські хами аферисти Тумагян К.Т., Оганесян К.Х. та їх холуйки CashBerry – гопкомпашка ТзОВ ФК «Інвест фінанси» ЄДРПОУ 40284315 кудись самі вляпаються та будуть вам телефонувати, хамити, погрожувати цілодобово з телефонів:
044 5942442
044 5942402
044 5071211
044 5810360
044 4557870
044 5319360
044 4550896
063 2345192
063 0214085
044 5942251
044 5071364
044 4558198
0444557414
... вже замучились їх посилати на ...

скільки просрочка?
34 днів прострочки
не удивительно, типичная реакция у этих твapeй, забейте, игнор для них как отрава
а если есть настроение то и их посылать сразу на все веселые
с такими упырями диалог в одном направлении вондверь воннах
Це точно
12979
Вчора ця тварина зіпсувала весь настрій

Вкладення

• Screenshot_20190708-165808_Viber.webp
    Screenshot_20190708-165808_Viber.webp
    35.5 Кб · Перегляди: 29
Останнє редагування:
Левые фото на авах, ничего нового. А если не удалять чат и следить периодически, то можно заметить, как к примеру, из Маши становятся Юлями, не меняя аватара :lol:

Уже больше 3 месяцев просрочка, с 1000 накапало до 4.6, договориться не получается, дисконт не дают. Кто сталкивался с подобной проблемой и как решал??

Можно с ними договорится что бы вобще им не платить
Правильно. За таку суму в суд не підуть. А будуть самі на колінах просити, щоб заплатили. Клянчити. Чекайте кращих часів.
Post automatically merged:

Дисконт?Акция? У меня тоже больше месяца просрочка. Но мне сегодня ничего кроме "стандартного пакета угроз" не предлагали.Но так как я пользователь 25+(МФО) то Николаю удивить меня не удалось...разочарованно бросил трубку.с фразой что найдёт управу...
Довго буде шукати. Мені коли останні дзвонили я вже сміялася, кажу: добрий день. Вітаю, ви 21 мфо в нашому лототроні! Обіжалися, кидали слухавку і казали , що я ...анутая!

CashBerry предложили Дисконт тело 1500 грн, погасить 1950 грн, оплатила, предлагают взять новый кредит 8 тыс.

Назад
Угорі