Повторне намагання подачі позову до суду від Діджи Фінанс

• Автор теми Автор теми Виталий 777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 820

Виталий 777

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
24
Бали
278
Виталий 777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день, можливо у когось була аналогічна ситуація, коли після програшу в суді Діджи Фінанс за цивільною справою, вони намагаються подати повторний позов до суду за аналогічною справою по суті, але вже за кримінальною справою по 190.

Mercato® Знову під**и подають по програній справі, вони ж вже получали по шапці, чи їм "ваще пах*ю"?

Mercato® Знову під**и подають по програній справі, вони ж вже получали по шапці, чи їм "ваще пах*ю"?
Ай. Їм пофіг. Судам пофіг. Всім пофіг)
Але відбиваємось.
Деколи закриваю нову справу. Деколи доводиться по новій)
Таке життя...
Добрий день, можливо у когось була аналогічна ситуація, коли після програшу в суді Діджи Фінанс за цивільною справою, вони намагаються подати повторний позов до суду за аналогічною справою по суті, але вже за кримінальною справою по 190.
Це як?
При чому тут суд і ст.190 ККУ?

Але відбиваємось.
Деколи закриваю нову справу. Деколи доводиться по новій)
Таке життя...

Це як?
При чому тут суд і ст.190 ККУ?
Зараз кину номер справи, можете подивитися №489/7374/24 (Дог.№10002585236) готуються документи для реалізації примусового виконання рішення суду. Маєте 5 днів на добровільне виконання рішення! ☎ 0671316379 та стандатні смски шлють з погрозами своїми)

"Зі скарги слідує, що 09.09.2024 ТОВ «Діджи Фінанс» подало до СВ ВП № 2 Миколаївського РУП ГУНП в Миколаївській області заяву про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України, за фактом заволодіння невідомою особою від імені ОСОБА_3 , шляхом обману, кредитними коштами в сумі 5900 грн за договором № 10002585236 про надання фінансового кредиту від 13.11.2020. Проте відомості про кримінальне правопорушення за вказаною заявою до ЄРДР внесені не були. У зв`язку з цим, скаржник просив зобов`язати уповноважену особу внести відомості про вказане в заяві кримінальне правопорушення до ЄРДР."

миленько))))
а Диджики веселые ребатя)))

Виталий 777, так это не повторный суд)))
я, конечно не знаю, какое у вас решение приняли в первый раз.
а тут, Диджики пишут, что кто то оформил кредит на вас, и они пытаются, с помощью полиции, выяснить кто это был))))

"Зі скарги слідує, що 09.09.2024 ТОВ «Діджи Фінанс» подало до СВ ВП № 2 Миколаївського РУП ГУНП в Миколаївській області заяву про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України, за фактом заволодіння невідомою особою від імені ОСОБА_3 , шляхом обману, кредитними коштами в сумі 5900 грн за договором № 10002585236 про надання фінансового кредиту від 13.11.2020. Проте відомості про кримінальне правопорушення за вказаною заявою до ЄРДР внесені не були. У зв`язку з цим, скаржник просив зобов`язати уповноважену особу внести відомості про вказане в заяві кримінальне правопорушення до ЄРДР."

миленько))))

а тут, Диджики пишут, что кто то оформил кредит на вас, и они пытаются, с помощью полиции, выяснить кто это был))))
В региональном эти п*дары выиграли, а вот в апелляционном отсосали по полной)
489/1734/24 номер справи був)

Оффтоп
1728982528036.webp

І що вони можуть щось добитися якшо подадуть по 190 ст?

Наскільки я розумію то ні і шанси рівняються майже 0.

миленько))))

О хоспаде

Назад
Угорі