Повна перемога над ЄАПБ та Ейс. Співпраця з Тарасом Підодвірним

• Автор теми Автор теми Nikk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 128

Nikk

Читач
Дописи
3
Реакції
9
Бали
3
Nikk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
‎Вітаю.
‎По-перше, хотів би подякувати цьому ресурсу, бо це було перше посилання, яке мені видав гугл. На той час вже єапб подало позов, купили аж дев'ять моїх кредитів.
‎Тут я одразу натрапив на відгук про Тараса і звернувся до нього. Перший суд списав майже половину, бо хотіли 155к, ми подали на апеляцію і там повністю виграли.
‎Нещодавно прийшло рішення про відмову Ейс на 100к.
‎Дуже задоволений співпрацею з Тарасом, на сьогодні зекономив мені більше 250к і ще є суди з іншими мфо в процесі.
‎Вже майже рік співпрацюємо жодних нарікань не маю, завжди швидко відповідає, все пояснює, роботу свою знає, зайвих грошей не дере.
‎Рекомендую, як гарного спеціаліста.
У кого є якісь запитання, пишіть, відповім

‎Вітаю.
‎По-перше, хотів би подякувати цьому ресурсу, бо це було перше посилання, яке мені видав гугл. На той час вже єапб подало позов, купили аж дев'ять моїх кредитів.
‎Тут я одразу натрапив на відгук про Тараса і звернувся до нього. Перший суд списав майже половину, бо хотіли 155к, ми подали на апеляцію і там повністю виграли.
‎Нещодавно прийшло рішення про відмову Ейс на 100к.
‎Дуже задоволений співпрацею з Тарасом, на сьогодні зекономив мені більше 250к і ще є суди з іншими мфо в процесі.
‎Вже майже рік співпрацюємо жодних нарікань не маю, завжди швидко відповідає, все пояснює, роботу свою знає, зайвих грошей не дере.
‎Рекомендую, як гарного спеціаліста.
У кого є якісь запитання, пишіть, відповім
я так розумію це ці справи?

мої вітання))))

Знаєте? Я дуже задоволений, коли при пошуку запиту в Гугл «АнтиКолектор» люди потрапляють на форум але не на всяким там шахраїв та пАмАгАторів

я так розумію це ці справи?

мої вітання))))
Так, дякую ще раз

Назад
Угорі