Наталія1993
Форумчанин
- Дописи
- 92
- Реакції
- 22
- Бали
- 5065
Наталія1993 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це таке залякування. Приклад повістки.Прийшло сьогодні до дому така повістка,що це таке????![]()
Образец повестки.Прийшло сьогодні до дому така повістка,що це таке????![]()
а перевірити на судовій владі пробували?Прийшло сьогодні до дому така повістка,що це таке????![]()
На каком этапе просрочки такое творение Вам прислали?))Прийшло сьогодні до дому така повістка,що це таке????![]()
Пробувала, не було там менеа перевірити на судовій владі пробували?
Наче 3 місяціНа каком этапе просрочки такое творение Вам прислали?))
Это материальная помощь по обогреву домов с печным отоплением)))))) пугають какахи Вас, типо дай денЯжкав, ато ай я яй и атата))))))Прийшло сьогодні до дому така повістка,що це таке????![]()
Я угадала?Прислав ФК Фінанс ІнноваціїВід кого то творіння?
Реквізити,і написано що буде якщо не явитися на судА на другой бумажке, наверное реквизиты оплаты.![]()
![]()
Я угадала?
На конверті наче ж КредитекспресПрислав ФК Фінанс Інновації
Открыть, тщательно размять в ладонях, не читая, и вытереть этим зад, когда не будет под рукой туалетной бумаги.Прийшло сьогодні до дому така повістка,що це таке????![]()
Звездочку в левом верхнем углу видите? Забудьте и посмейтесь.Прийшло сьогодні до дому така повістка,що це таке????![]()
Повістка приходить заказным листомПрийшло сьогодні до дому така повістка,що це таке????![]()
На конверті Кредит Експрес,а на повістка ФК Фінанс ІнноваціїНа конверті наче ж Кредитекспрес
А шо буде? Чем стращают? Напишите, хоть поржем. Может хоть что то новенькое придумали.Прислав ФК Фінанс Інновації
Post automatically merged:
Реквізити,і написано що буде якщо не явитися на суд

А так то типу монетка їм продала.На конверті Кредит Експрес,а на повістка ФК Фінанс Інновації
Спекулянты мля)))))А так то типу монетка їм продала.