Повістка до суду

• Автор теми Автор теми Olysik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

Olysik

Only read
Дописи
7
Реакції
5
Бали
3
Olysik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отримала від альфа банку повістку до суду на 23.12
Не можу додати фото
Але повістка без підписів без печаток
Зверху після слова повістка *(зірочка)
А в низу
Наслідки неявки і нище -зразок наданий для ознайомлення з деталями судових повісток що використовуються Судами України для забезпечення явки сторін на судові засідання під час можливого судового розгляду

Не можу додати фото
А в низу
Наслідки неявки і нище -зразок наданий для ознайомлення з деталями судових повісток що використовуються Судами України для забезпечення явки сторін на судові засідання під час можливого судового розгляду
Та Блін під зірочкой написано Зразок. Значить це зразок!

В Альфи загострення, за виплату частинами - дзвінки рідним, смс з фіксуванням відмови оплати. Абсурд, на Альфі зарплатна карта, а виплату мав здійснити в 250 грн :труселя:

Не можу додати фото
А в низу

А скажіть но таку річ. То повістка від самого банку чи це так "ті кому паручили" лакействують? Бо таки можуть. Наразі, якщо то такий самий банк, як ота справжня в лапках повістка, то за жодне знущання з їх боку сам Банк відповідальність не візьме.

В Альфи загострення, за виплату частинами - дзвінки рідним, смс з фіксуванням відмови оплати. Абсурд, на Альфі зарплатна карта, а виплату мав здійснити в 250 грн :труселя:
Какая вам разница, что они там у себя зафиксировали? Это они сделали только для своих коллег, которые будут потом звонить!
Зафиксировать можно только получение заказного письма!

Андрей Карта,
Дякую заспокоїли
А зараз просто ігнорувати це?
І взагалі як має виглядати справжня повістка?
І якщо реально подадуть то що можуть присудити?

Так
Повірте - ви зразу зрозумієте, що вона справжня, бо там будуть і печатка суда і офіційний бланк.
І забирати будете під роспис, а не просто в поштовому ящику.

Андрей Карта,
Дякую заспокоїли
І якщо реально подадуть то що можуть присудити?
Ну, вам все уже ответили!
Единственное, да, конечно игнорировать! На всякий случай не выбрасывайте. Может быть пригодится, как подтверждение ваших неоплат, из-за того, что вас постоянно вводили в заблуждение... Ну это только может быть...

Так

Повірте - ви зразу зрозумієте, що вона справжня, бо там будуть і печатка суда і офіційний бланк.
І забирати будете під роспис, а не просто в поштовому ящику.
Дякую
І тоді треба буде з'являтися на суд?
А что у вас в альфе?карты или денежный кредит?
Какая просрочка?
Кредитна карта
Просрочка десь пів року спочатку було на 5 поступово збільшили на 10 тис
Зараз заборгованість 7800 пишутьа всього разом 20 з чимось

Дякую
І тоді треба буде з'являтися на суд?
Звичайно.Якщо не заочного рішення не на вашу користь.
Але ви спочатку отримайте цю повістку, а потім будете перейматись.
Бо зараз - це просто гоняння повітря в холостую

Звичайно.Якщо не заочного рішення не на вашу користь.
Але ви спочатку отримайте цю повістку, а потім будете перейматись.
Бо зараз - це просто гоняння повітря в холостую
А є імовірність що не подадуть
Взагалі які в них методи якщо з моєї сторони ігнор повний

Какая вам разница, что они там у себя зафиксировали? Это они сделали только для своих коллег, которые будут потом звонить!
Зафиксировать можно только получение заказного письма!п
Да я проходил войны с мфо, тут просто абсурд я имею ввиду. Конечно же не обращаю уже внимание, просто констатация факта, это выплата частями и номера родных не указывались опять же: невыплата 200грн - угрозы блокировки зарплатной карты, звонки родным - это для меня в новинку :hahah:

Не можу додати фото
А в низу
Вроде бы повестку высылает не банк, а сам суд. На конверте указываются адрес, а конверт отдают под подпись. Внутри обязательно документы с печатями. Если вам прислали просто лист бумаги с текстом - спите спокойно

Назад
Угорі