Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну от...через певний час вони знову почнуть бикувати.I що??Знову будете в дитини останнi грошi забирати для них??І це ще я їм не все відала
Та вони поставили всю лікарню на автододозвінНу от...через певний час вони знову почнуть бикувати.I що??Знову будете в дитини останнi грошi забирати для них??
Вы уже либо не отдавайте, потому что только деньги потеряете, вы платите потихоньку платите, и бац денег доплатить нет, и вам все заново насчитали проценты и пеню еще добавили. Либо же платите, только что бы закрыть уверенно. И без паникиСпочатку якась жінка все було добре! Вона мене попередила,що будуть передавати колекторам і тут почалося дзвінки всім по лікарні погрози,погрози головного жінці я думала,що я ту пятницю не переживу я і зараз жити не хочу остані гроші їм віддала щоб перестали дзвонити,а дитині пообіцяла завести в цирк
А тепер не зможу бо віддала всі гроші
Обьясните ситуацию и раскажите какие они плохие, люди поймут, а кто не поймет, то вам эти люди в жизни не пригодятся, расчитывать на них не стоитТа вони поставили всю лікарню на автододозвін
Та якби не було автододзвону то я б не відала б але тут позбігалися всіВы уже либо не отдавайте, потому что только деньги потеряете, вы платите потихоньку платите, и бац денег доплатить нет, и вам все заново насчитали проценты и пеню еще добавили. Либо же платите, только что бы закрыть уверенно. И без паники
А что за контора ?Та якби не було автододзвону то я б не відала б але тут позбігалися всі
Топ кредитА что за контора ?
Было пару лет назад, взял одну тысячу и не отдал (стыдно). Смски были с угрозами, потом звонки с угрозами, что наркоманы со мной что угодно сделают, потом нашли номер матери рабочий, позвонили сказали, долг на тот момент был уже 9к, предложили за 2.5к закрыть, закрыл с удовольствием за такую сумму + еще на работу матери могли звонитьТоп кредит
Я з мамою працюю в одній органіщаціБыло пару лет назад, взял одну тысячу и не отдал (стыдно). Смски были с угрозами, потом звонки с угрозами, что наркоманы со мной что угодно сделают, потом нашли номер матери рабочий, позвонили сказали, долг на тот момент был уже 9к, предложили за 2.5к закрыть, закрыл с удовольствием за такую сумму + еще на работу матери могли звонить
А чого ви не видалилиOrusia89, а мені щойно прийшло з фейзбука код для скидання параля. Тепер думаю чого чекати
Ви кудись скаржились?В мене теж ставили. Але платити не бiгла.З'ясуйте для себе свою позицiю.Або Ви боiтесь i платите як тiльки вони вас добряче налякають( а вони бачать чого Ви боiтесь) або шлете iх всiх з iхнiми погрозами.Я для себе обрала другий варiант.Зараз плачу тiльки банкам (поки вони не втратили свою репутацiю в моiх очах).Ось вчора взагалi не планувала нiкому платити.Але подзвонила адекватна приемна дiвчина з пумб,нагадала про оплату,побажала гарного дня i я пiшла i оплатила.[/QUOTE][QUOTE="Orusia89, post: 101848, member: Ко]Та вони поставили всю лікарню на автододозвін