Повідомлення від ...

• Автор теми Автор теми Olga76
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 573

Olga76

Форумчанин
Дописи
102
Реакції
86
Бали
3625
Olga76 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Написав мені в телеграм такий собі Валерій Анатолійович з пропозицією закрити протермінований кредит 10-ма платежами в залежності від суми. Але ж хоча б написав, від якої саме МФО він таке пропонує. Бо в мене їх приблизно півтора десятка, усі від 2021 року. Наразі, я без роботи, заощаджень немає

Вкладення

• Screenshot_20250814-090545 (2).webp
    Screenshot_20250814-090545 (2).webp
    73.5 Кб · Перегляди: 108
там є вгорі на випадок «немає грошей» крута функція «блокувати» а потім одразу «блокувати та поскаржитись» 😇

Написав мені в телеграм такий собі Валерій Анатолійович з пропозицією закрити протермінований кредит 10-ма платежами в залежності від суми. Але ж хоча б написав, від якої саме МФО він таке пропонує. Бо в мене їх приблизно півтора десятка, усі від 2021 року. Наразі, я без роботи, заощаджень немає
Дайте ваш номер, я вам теж напишу, бо дуже люблю гроші 😍

Megos, так я теж дуууууже люблю гроші. Тільки вони мене не дуже)))

І що мені відповісти тому бідолашному? Бо він же ж відповіді чекатиме. :)

Ну,що ви йому Ольга можете відповісти? Тільки правду і нічого окрім правди... " грошей не має, але хай тримається", а також побажайте наснаги в його нелегкій та відповідальній діяльності.

Ну для початку можна було б запитати з якої він контори?

Armanchik, а нАшо? Грошей платити їхні забаганки все одно немає. І коли будуть та чи будуть взагалі - невідомо.

там є вгорі на випадок «немає грошей» крута функція «блокувати» а потім одразу «блокувати та поскаржитись» 😇
Дякую

Останнє редагування:
Armanchik, а нАшо? Грошей платити їхні забаганки все одно немає. І коли будуть та чи будуть взагалі - невідомо.

Дякую
Але ж хоча б написав, від якої саме МФО він таке пропонує. Бо в мене їх приблизно півтора десятка, усі від 2021 року.
Ну ви ж самі кажете, хоча б написав з якої мфо, якщо вам так цікаво, то треба було спитати?

І???)Ви хочете заплатити чи пожалітися,що не написав, звідки він?) :rolleyes: 🤭😂

І???)Ви хочете заплатити чи пожалітися,що не написав, звідки він?) :rolleyes: 🤭😂
Платити мені нема чим, бо наразі я без роботи, живу близько до лінії боєзіткнення - в Краматорську, роботу в місті знайти неможливо (відповідь тим, хто скаже, щоб шукала роботу), особливо тим, кому до пенсії, як до Місяця на самокаті. (Вік 45+) Жалітися, що не написав, звідки він, навіть і не думала. Просто, так би мовити, констатувала факт.

Платити мені нема чим, бо наразі я без роботи, живу близько до лінії боєзіткнення - в Краматорську, роботу в місті знайти неможливо (відповідь тим, хто скаже, щоб шукала роботу), особливо тим, кому до пенсії, як до Місяця на самокаті. (Вік 45+) Жалітися, що не написав, звідки він, навіть і не думала. Просто, так би мовити, констатувала факт.
Не переймайтеся... зараз у вас є справи (я вважаю )набагато важливіші,чим ці тимчасові труднощі.

Дякую за підтримку.
Нічого жахливого.... прорветесь.головне бережіть нервову систему,слідкуйте за загальним станом здоров'я та сімейними відносинами. А все інше.... поки не на часі.

Нічого жахливого.... прорветесь.головне бережіть нервову систему,слідкуйте за загальним станом здоров'я та сімейними відносинами. А все інше.... поки не на часі.
Я дуже постараюся, бо мені є заради кого жити - внучка, донька і ще одне маля, що скоро прийде в цей світ. Школа, що не зможу побавитись з ним, бо вони живуть за кордоном.

Я дуже постараюся, бо мені є заради кого жити - внучка, донька і ще одне маля, що скоро прийде в цей світ. Школа, що не зможу побавитись з ним, бо вони живуть за кордоном.
Тримайтеся... Я думаю,що колись все стабілізується.

Колись ще молодим бував у вашому місті у відрядженнях... враження зосталися чудові.

Тримайтеся... Я думаю,що колись все стабілізується.

Колись ще молодим бував у вашому місті у відрядженнях... враження зосталися чудові.
Рідне місто, яке б воно не було - воно найкрасивіше й найрідніше.

Назад
Угорі