Повідомлення від таліону, що приїдуть і арештують майно

• Автор теми Автор теми Сушилка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K

Сушилка

Читач
Дописи
11
Реакції
2
Бали
128
Сушилка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір. Прийшло мені повідомлення від таліону, що приїдуть і поставлять арешт на майно.

Никто не приедит, это обычная пугалка. Ко мне год и 6 месяцев едут и никак не доедут.

Никто не приедит, это обычная пугалка. Ко мне год и 6 месяцев едут и никак не доедут.
Ко мне тоже,что то не доедут.Хотя ни один раз писали,что приезжали когда меня дома небыло

Видзвонюють ур*ди по всіх родичах, навіть дуже далеких. І вимагають оплати. Родичі дзвонять і кажуть, що в суд подадуть на мене. Але я їх номери не давала.

Добрий вечір. Прийшло мені повідомлення від таліону, що приїдуть і поставлять арешт на майно.
Добрий ранок, вони не їздять і тим паче не мають право арештовувати майно. Це звичайна розсилка, щоб Вас залякати. Не читайте, що вони пишуть.

На реструктуризацію не йдуть, манівео також на самому початку не хотів. Тіло 5к, хочуть 12к. Просрочка 38 днів

Скажите им что для сексуальніх утех в стиле ШИБАРИ у вас веревка есть.
И вы их ждете)))
У меня сказали что я больной после таких слов и бросили трубку:письмо:

Видзвонюють ур*ди по всіх родичах, навіть дуже далеких. І вимагають оплати. Родичі дзвонять і кажуть, що в суд подадуть на мене. Але я їх номери не давала.
Так пусть родственники пишут заявление в полицию о том что им звонят не пойми кто и что-то хотят.
Контакты свои они им не предоставляли. Соответвенно не законная обработка данных.

У меня просрочка с апреля,вчера Талион предлагал или закрыть за полтела или продают другим коллекторам,но у меня и полтела нет,так что продолжение следует...

Вкладення

• 5E9020A4-83FC-4E23-A61B-6A9792E663A0.webp
    5E9020A4-83FC-4E23-A61B-6A9792E663A0.webp
    32.5 Кб · Перегляди: 68
Богатые у вас родственники в суд подать не пять копеек заплатить)

Никто не приедет.Не переживайте даже.Это всё бредни,чтоб запугать

А

мені Таліон пробуємо здати телефон в ломбард ?
предлагаю вам брать трубку и говорить: " телефон купила вместе с симкой на кар.дачах, симку сменить не могу- айфон работать не будет...?,"

Вчора получила знов смс від них.що 21.01 вносять в реєстр для передачи іншим колекторам. Це хотять вже дальше продати? В грудні пішла просрочка 2-й рік.

Назад
Угорі