Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не приїдутьДобрий вечір. Прийшло мені повідомлення від таліону, що приїдуть і поставлять арешт на майно.
Арестовывать имущество они никак не могут.поставлять арешт на майно.
Ко мне тоже,что то не доедут.Хотя ни один раз писали,что приезжали когда меня дома небылоНикто не приедит, это обычная пугалка. Ко мне год и 6 месяцев едут и никак не доедут.
Добрий ранок, вони не їздять і тим паче не мають право арештовувати майно. Це звичайна розсилка, щоб Вас залякати. Не читайте, що вони пишуть.Добрий вечір. Прийшло мені повідомлення від таліону, що приїдуть і поставлять арешт на майно.
Кажіть,нехай подають.Видзвонюють ур*ди по всіх родичах, навіть дуже далеких. І вимагають оплати. Родичі дзвонять і кажуть, що в суд подадуть на мене. Але я їх номери не давала.
Скажите им что для сексуальніх утех в стиле ШИБАРИ у вас веревка есть.Добрий вечір. Прийшло мені повідомлення від таліону, що приїдуть і поставлять арешт на майно.

Так пусть родственники пишут заявление в полицию о том что им звонят не пойми кто и что-то хотят.Видзвонюють ур*ди по всіх родичах, навіть дуже далеких. І вимагають оплати. Родичі дзвонять і кажуть, що в суд подадуть на мене. Але я їх номери не давала.
Добрий вечір. Прийшло мені повідомлення від таліону, що приїдуть і поставлять арешт на майно.
мені Таліон пробуємо здати телефон в ломбард ?Добрий вечір. Прийшло мені повідомлення від таліону, що приїдуть і поставлять арешт на майно.
Богатые у вас родственники в суд подать не пять копеек заплатить)Видзвонюють ур*ди по всіх родичах, навіть дуже далеких. І вимагають оплати. Родичі дзвонять і кажуть, що в суд подадуть на мене. Але я їх номери не давала.
предлагаю вам брать трубку и говорить: " телефон купила вместе с симкой на кар.дачах, симку сменить не могу- айфон работать не будет...?,"А
мені Таліон пробуємо здати телефон в ломбард ?