Юля-ля
Форумчанин
- Дописи
- 27
- Реакції
- 11
- Бали
- 1760
Юля-ля не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мне така ситуація з Кредит Ап. Мовчали, мовяали.... але на днях прийшло в вайбер повідомлення від Департаменту стягнення Кредитів, з питанням чому я не плачу по кредиту. Брала кредит в січня 2019 року на суму 1500 грн. Неплата по кредиту більше 570 днів. Сума зросла до 38 тис. Типу, якшо я готова платити, то вони мені спишуть 17 тис. Залишок 15 тис розділять на 5 місяців по 3 тис щомісяця. Але суть в тому, що спілкувалась з нимим мама... (я була в лікарні, а мама користувалась моїм телефоном для зв'язку з дітьми) і погодилась на всі їх пропозиції. Бо погрожували, що приїдуть.... Але я платити таку суму зовсім не хочу. Крім того, ніяких документів від Кредит Ап та цього Департаменту стягнення кредитів я не отримувала. Зайти в особистий кабінет не можу. Не співпадає електронна пошта та пароль, відновленню не підлягає, бо електронна пошта взагалі вказана не та, якою я користуюсь.... тому ні договору ні інших документів не маю. Хто підкаже, як далі себе з ними вести та що робити? Писала раніше в Нацкомфін, ще коли вони яро мене діставали, однак треба було надіслати копії документів. На прохання Кредит Ап, вони нічого не надали, просто проморозились і затихли на певний час, причому десь на пів року. І тут.... з'явився Департамент стягнення Кредитів.... Що порекомендуєте?
Ще проблема в тому, що мама погодилась на їх умови і на днях я повинна сплатити суму 3 тис.
Ще проблема в тому, що мама погодилась на їх умови і на днях я повинна сплатити суму 3 тис.