надайте убкі докази сплатиУ мене за ВП рахується закритим ,в в Бюро кредитних історій він відкритий, що робити в такому випадку?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
надайте убкі докази сплатиУ мене за ВП рахується закритим ,в в Бюро кредитних історій він відкритий, що робити в такому випадку?
Чи можливо подати відзив, якщо сроки пройшли, минулий рік суди були, вийшли сроки оскарженнянадайте убкі докази сплати
для поновлення строку на подання відзиву, повинні бути підстави.Чи можливо подати відзив, якщо сроки пройшли, минулий рік суди були, вийшли сроки оскарження
Так і вп єдля поновлення строку на подання відзиву, повинні бути підстави.
а до чого тут оскарження? вже є рішення суду?
доброго дня.Доброго дня. Якщо було відкрите виконавче провадження у 2021 році , я його не оплатила . І прийшло мені смс що подали у суд , прийти на засідання не можу . Які маю зробити дії ?
Скажіть будьласка, яка ціна скасування , і чи ви можете цим зайнятись ?доброго дня.
то, скоріш за все, у вас заміна сторони в рамках виконавчого провадження.
як показує досвід, провадження у вас було відкрито на підставі напису нотаріуса.
скасуйте його та забудьте)))
зверніться до Адвокат Тарас ПідодвірнийСкажіть будьласка, яка ціна скасування , і чи ви можете цим зайнятись ?