CreditKasa Повідомлення про "Призначено склад суду"

• Автор теми Автор теми ktten
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 669

ktten

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
19
Бали
283
ktten не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, отримала інформацію про те що укр кредит фінанси подали до суду.
Сьогодні отримала сповіщення, про відравку на укрпошту біля міся рестрації(перенаравила об забрати у себе)
У мене немає офіційної роботи.
Дата надходження 23.10.2025(на судовій владі)
Що мені робити далі? Ще можна з ними домовитися чи це все?

Доброго дня, отримала інформацію про те що укр кредит фінанси подали до суду.
Сьогодні отримала сповіщення, про відравку на укрпошту біля міся рестрації(перенаравила об забрати у себе)
У мене немає офіційної роботи.
Дата надходження 23.10.2025(на судовій владі)
Що мені робити далі? Ще можна з ними домовитися чи це все?
Какое тело и сколько хотят получить?

о чём Вы хотите договариваться и что в Вашем понятии "всё"?
Как по мне - всё только начинается

у мене з 18000 десь більше 40000 але я так розумію, що домовитись з ними не можливо. Сплатіть 10000 щоб вийти з протермінування))) Я коли пригадую скільки їм вже сплатив відсотків, то в піт кидає))) думаю, що може краще чекати поки в суд подадуть і там всі ці мої оплати їм поспливають ну і якось лояльно вийде. Можливо скажете субєкивно хоча б свої думки

у нас теж подали до суду після 2 років але там тіло десь 10 ти , нарахували під 100к , а у позові хочуть 50к якби скидка и типа пишуть якщо відповідачь сплате це все то остачу вони спишуть , що за тактика не подати усю сумму разом ?

у нас теж подали до суду після 2 років але там тіло десь 10 ти , нарахували під 100к , а у позові хочуть 50к якби скидка и типа пишуть якщо відповідачь сплате це все то остачу вони спишуть , що за тактика не подати усю сумму разом ?
За 2 роки не було ніяких пропозицій?

Назад
Угорі