Повернення позики у біткепітал

• Автор теми Автор теми victor0986
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
За 30 днів більше 4-х тіл!?
Такі в них методи, спочатку борг росте космічними темпами, може і до 10 тіл вирости за короткий проміжок часу, а потім вони роблять поступово «знижки» опускають спочатку до 3х тіл, потім до 2х, потім до 1,5. Далі не знаю, пишуть люди що нижче 1,5 вони не опускаються

Так , в мене було 475 , за 30 днів стало 2100
Не стало, а подивились на стелю і намалювали

Такі в них методи, спочатку борг росте космічними темпами, може і до 10 тіл вирости за короткий проміжок часу, а потім вони роблять поступово «знижки» опускають спочатку до 3х тіл, потім до 2х, потім до 1,5. Далі не знаю, пишуть люди що нижче 1,5 вони не опускаються
Тривіальне шахрайство в надії на лoxа

Все-таки хочется, чтобы закон был в пользу простых людей, а не толстосумов
Закон в якійсь мірі, попри колізійну ентропію, захищає простих людей. А ось багато суддів, як тільки не бачать відзивів, то присуджують мох і болото. В нашому суді тільки двоє суддів з восьми дивляться на закон при постановленні заочних рішень у кредитно-боргових спорах. Щось подібне плюс-мінус і в інших судах. Отож, не хочеш боротися - з великою ймовірністю програєш. А боїшся розтратитись на адвоката і програти - прорахуй апріорні шанси самостійно. Продивись судові рішення в аналогічних спорах з подібними обставинами, пройдись по форумах, на крайняк звернись за допомогою до штучного інтелекту. А потім роби висновки - боротись чи стати дойною коровою у шахраїв-товстосумів.

Останнє редагування:
Назад
Угорі