Повернення позики у біткепітал

• Автор теми Автор теми victor0986
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

victor0986

Читач
Дописи
3
Реакції
2
Бали
3
victor0986 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір .
Маю ситуацію з бітами брав 250 , зараз протермін тиждень . Поки мовчать . Не знаю чи варто їм повертати вцілому , але там вже такі відсотки . Читаю що вони безжалісні з контактами та беруть інші позики потім . По своїй помилці вляпався в їхні послуги , але що вже зроблено то зроблено . Я планую у середині місяця їхати за кордон , вже звільнився з роботи . Дуже просто переживаю що будуть тероризувати контакти . Хоча у мене немає застосунку , тоді питання кого вони крім рідних можуть знайти і як , бо всіх рідних у яких там прізвище однакове або є родинні звʼязки я вже попередив про них . Читав ще шо шаряться по соц мережах то я теж поставив двухфакторку та поміняв паролі .

Як думаєте що краще роботи , взагалі звісно хочу віддати позику та позбутися цього негативного досвіду не добросовісного позичальника . Але не можу зараз закрити це питання , то знайомий порадив звернутись до вас на форум .

Заздалегідь вдячний за відповіді , дякую ) ☺️

Якщо оплатите борг, ніщо не заважатиме їм в подальшому, навісити на вас новий та тероризувати оточення.

Та оце теж так думаю , просто не хочеться дискомфорту для контактів , хоча блін звідки вони їх візьмуть у мене IOS захищений ну звісно в убкі є 6 номерів рідних я їх вже попередив про цих шахраїв , а як вони на інші виходять … цікаво .. ну будемо бачити, можливо якщо буде Тотал ігнор вони і не будуть сильно рипатись , тиждень вже мовчать …

В моєму випадку мовчали 30 днів коли позика стала більше 4 тіл , тоді почали

і прям по всім пройшлись ? Просто питання де ж вони беруть данні
Всюди де можна
Та й якщо так подумати то ми самі давали багато інформації про себе кругом де можна, цифровізація йопт
Я не думаю що є якась складність знайти тих сусідів чи колег. Місце роботи ми самі вказували, а вже наші колеги могли в своїх соц.мережах десь вказати шо вони там працюють

Такая же ситуация, только я взял 400 у бит, и 500 у Крипси… лучше б не давали…
Сегодня 3 день прострочки, в первый день прострочки сразу позвонили родителям, сказали что уже должен 777 юсдт, 44 тыс грн. И проценты 45 долларов в день.
Естественно родители у меня паникеры…
Я им говорю месяц - полтора перетерпеть, полностью игнорить, не общаться и не вместить на них, потом думаю будут предлагать закрыть за тело+процент, отдавать по 1500-2000 с тела 400 - глупо же…
Завтра понедельник думаю начнут уже угрозы и что-то слать… пока нашли друга и родителей… ну думаю это пока…

і прям по всім пройшлись ? Просто питання де ж вони беруть данні
ТВ для них мабуть щось найти не є проблема , такі бабки як вони заробляють дають великі можливості

З ними краще незвязуватись , але якщо вже є то або платити або їх терпіти , я заплатив і забув , в бітах мені взагалі надають та і кріпсі теж , типу до кінця року , я що там що там на морозах , тяганина була довга , спочатку дзвонять батькам , типу щоб повпливати , в далі якщо недопомагає то всім підряд

Та оце теж так думаю , просто не хочеться дискомфорту для контактів , хоча блін звідки вони їх візьмуть у мене IOS захищений ну звісно в убкі є 6 номерів рідних я їх вже попередив про цих шахраїв , а як вони на інші виходять … цікаво .. ну будемо бачити, можливо якщо буде Тотал ігнор вони і не будуть сильно рипатись , тиждень вже мовчать …
убкі тут не причем, они пробивают вас по паспортным данным через свои базы, через прописку находят соседей, а по данным работы - коллег. Кому будут звонить и смогут ли они нарыть контакты которым вынесут мозги - никто сказать не может. На сайте не один человек, есть их темы, которые брали кредит и гасили с процентами, а где-то через месяцев 4-6 на них повесили кредит на 1000 usdt. Ну такое себе щастя, если будете гасить, не знаю, просите, чтобы блокировали кабинет, давали гарантийное письмо в котором пропишут, что вы у них в черном списке и вам они больше не могут выдавать кредиты с даты погашения последнего, будете этой справкой в них тыкать если повесят левый кредит, поможет ли это - фиг его знает. Они дегенераты, могут только угрожать.

У вас 2 вихода, або заплатити все що вони хочуть , бути полюбому видадуть щоб норм сумма була , тоді почнуть

Або чекати в морозитись

Вибачайте авто виправлення ))))

В мене в бітів заблокований кабінет , нехочуть мені давати гроші)))) та кріпсі так само) ще в них є колеги єгроші , похожа в них робота )

Останнє редагування:
Всюди де можна
Та й якщо так подумати то ми самі давали багато інформації про себе кругом де можна, цифровізація йопт
Я не думаю що є якась складність знайти тих сусідів чи колег. Місце роботи ми самі вказували, а вже наші колеги могли в своїх соц.мережах десь вказати шо вони там працюють
Один з їхніх колишніх працівників показав фото сервісу яким вони користуються для пошуку інформації по людині. Доволі потужний сервіс, який збирає інформацію з усіх можливих баз даних, соціальних мереж та інш.

Вкладення

• IMG_2864.webp
    IMG_2864.webp
    72.9 Кб · Перегляди: 169
Мало тем про битов. Очень мало. Нада ишо!

Один з їхніх колишніх працівників показав фото сервісу яким вони користуються для пошуку інформації по людині. Доволі потужний сервіс, який збирає інформацію з усіх можливих баз даних, соціальних мереж та інш.
Збір, обробка та розповсюдження персональних даних (без дозволу людини) карається законом!!!

Так, переглядав на прозоро, недешеве задоволення. Однак популярне серед фінансових установ. Навіть НБУ проводив закупівлю цього сервісу.
Сумнівно...

Блудник, вот если ты узнаешь мои персональные данные, причем добудешь их незаконно, потом так же незаконно передашь кому-то, а еще и незаконно будешь хранить у бея на телефоне мои персональные данные, а я ломанусь к пулисменам и накатаю (прости Господи и отведи) на тебя заяву, то тебя по закону привлекут к ответственности.
А если моими данными будет распоряжаться какой-то крутой сервис, которым даже сам НБУ :u4itel: пользуется, то меня в лучшем случае пошлют нах*р смоим заявлением, если не засунут мне его в укромное и протолкнут подальше.

Я розумію що в нас всі мфо і банки чхати хотіли на то, але як є:)
Увы...😒
Все-таки хочется, чтобы закон был в пользу простых людей, а не толстосумов, которые этот простой народ обдирают и потом еще этот же самый народ виноватым получается?..

Назад
Угорі