Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
???ВСУ хочете дізнатися як повернути відсотки вам сюди
Куди?ВСУ хочете дізнатися як повернути відсотки вам сюди
Десь сюди,або туди.
Будут!И где подробности?
ВСУ? Верховний Суд України? Думаю им это не интересно))ВСУ хочете дізнатися як повернути відсотки вам сюди
Наверное Вооруженные Силы УкраиныВСУ? Верховний Суд України? Думаю им это не интересно))
Тогда бы было ЗСУ)))Наверное Вооруженные Силы Украины
Если форму 5 в в/ч дадут то да, можноТема в точку. Тека питання: в 2015-2016 році проходив службу по мобілізації. Маю статус учасника АТО та УБД. Після звільнення зарахований до оперативного резерву 1-ої черги. Чи значить це що я резервіст? І якщо так, то чи можу я звертатися в контори для припинення нарахування відсотків та штрафів? Всі МФО брав з 2018 року, про статус не вказував ніде(та й графи такої не було).
нажаль ніТема в точку. Тека питання: в 2015-2016 році проходив службу по мобілізації. Маю статус учасника АТО та УБД. Після звільнення зарахований до оперативного резерву 1-ої черги. Чи значить це що я резервіст? І якщо так, то чи можу я звертатися в контори для припинення нарахування відсотків та штрафів? Всі МФО брав з 2018 року, про статус не вказував ніде(та й графи такої не було).
Військовослужбовцям з початку і до закінчення особливого періоду, а резервістам та військовозобов’язаним - з моменту призову під час мобілізації і до закінчення особливого періоду штрафні санкції, пеня за невиконання зобов’язань перед підприємствами, установами і організаціями усіх форм власності, у тому числі банками, та фізичними особами, а також проценти за користування кредитом не нараховуються.Ну зв'язок з частиною є. Але справа в тому, що форма 5 дається тільки дійсним військовослужбовцям. Резервістам напевне якась інша має бути довідка. Хоча збори я жодного разу не проходив. Є лише виписка з наказу за 2016 рік про зарахування до оперативного резерву.
Тобто можна брати довідку з в\ч чи воєнкомату про те що я являюсь резервістом і тикати конторам в морду? І чи є різниця між тими хто перебуває в резерві і тими хто проходить службу за контрактом в резерві? Бо є і таке.Військовослужбовцям з початку і до закінчення особливого періоду, а резервістам та військовозобов’язаним - з моменту призову під час мобілізації і до закінчення особливого періоду штрафні санкції, пеня за невиконання зобов’язань перед підприємствами, установами і організаціями усіх форм власності, у тому числі банками, та фізичними особами, а також проценти за користування кредитом не нараховуються.
Закон распространяется на мобилизованных резервистов. Тыкать шарагам можно, но не факт что будет результатТобто можна брати довідку з в\ч чи воєнкомату про те що я являюсь резервістом і тикати конторам в морду? І чи є різниця між тими хто перебуває в резерві і тими хто проходить службу за контрактом в резерві? Бо є і таке.
Если Вы на контракте, то не важно резервист или нет. Форма пять в строевой и письмой рекомендованым по шарашкамТобто можна брати довідку з в\ч чи воєнкомату про те що я являюсь резервістом і тикати конторам в морду? І чи є різниця між тими хто перебуває в резерві і тими хто проходить службу за контрактом в резерві? Бо є і таке.
Правда они так бесятся. Обзывают атошниками с простреленной головой и т д. Но форма 5 - это бронь перед ними.Тобто можна брати довідку з в\ч чи воєнкомату про те що я являюсь резервістом і тикати конторам в морду? І чи є різниця між тими хто перебуває в резерві і тими хто проходить службу за контрактом в резерві? Бо є і таке.
Справа в тому що якраз не на контракті, а при звільненні зарахований до оперативного резерву першої черги. Є копія наказу. На даний момент саме "контрактну" службу в резерві не проходжу. Являюсь резервістом по факту. Можна піти в воєнкомат розпитати, але там зараз тоже запропонують кучу варіантів з підписанням контрактів, а воно мені якби теж не дуже цікаво.Если Вы на контракте, то не важно резервист или нет. Форма пять в строевой и письмой рекомендованым по шарашкам
Post automatically merged:
Правда они так бесятся. Обзывают атошниками с простреленной головой и т д. Но форма 5 - это бронь перед ними.