Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
НіМоже хтось в темі цій розбирається. Чи можна якось повернути оплачені кошти за навчання після відрахування?
але чому так? Я не отримав освіти, платив мене просто викинули і я не можу повернути кошти?((
А як ви собі це уявляєте?)але чому так? Я не отримав освіти, платив мене просто викинули і я не можу повернути кошти?((
щоб викинули з контракту, то треба постаратися...але чому так? Я не отримав освіти, платив мене просто викинули і я не можу повернути кошти?((
Уважно перевірте договір, укладений із навчальним закладом, чи таке передбачено, більше порадити на даному етапі складно.Може хтось в темі цій розбирається. Чи можна якось повернути оплачені кошти за навчання після відрахування?
Тю, було б бажання))щоб викинули з контракту, то треба постаратися...
Хіба що в нормальних університетах. Якщо взяти якусь шаражкіну академію, то нікого не відраховують. Принаймні з моїх знайомих точно. А ті, що на аспірантуру себе запхали, сплять спокійно. В універах десь 25+ сидить 500 тис. людей. В Аспірантурі ще 200 тис. Викладачами ще 50 тис.Читав що зараз потужно відраховують кому 25+
В 2003 году меня тоже не просто так выкинули))). Просто на госэкзамене завалили. А знаешь почему?)что то мне подсказывает, что "выкинули" не просто так