Татьяна SM
Форумчанин
- Дописи
- 533
- Реакції
- 210
- Бали
- 5225
Татьяна SM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
1340А сколько вернули?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
1340А сколько вернули?
а можно пример, как писали письмо на переплатуДякую спробую так.
Чого на них написала в нацкомфін
Кошти вернули на картку!
Але зранку на гарячу лінію дзвонила .
Можна будь ласка приклад звернення в нацком? В особ.пов...
Я ніякого листа на повернення переплати не писала просто зателефонувала мені мадам вибачалась що по їх вині я переплатила і уточнили картку на яку мені скидати повернення. В нацком писала але ще не пройшло 15 днів пишуть що справа на розгляді. Так що я і не зрозуміла хто на них вплинув.а можно пример, как писали письмо на переплату
ага, то есть по стандарту письмо в нац.ком , а они потом зашевелились с переплатойЯ ніякого листа на повернення переплати не писала просто зателефонувала мені мадам вибачалась що по їх вині я переплатила і уточнили картку на яку мені скидати повернення. В нацком писала але ще не пройшло 15 днів пишуть що справа на розгляді. Так що я і не зрозуміла хто на них вплинув.
Дайте образец плииз на переплату. Заранее спасибо.а можно пример, как писали письмо на переплату
Я ніякого листа на повернення переплати не писала просто зателефонувала мені мадам вибачалась що по їх вині я переплатила і уточнили картку на яку мені скидати повернення. В нацком писала але ще не пройшло 15 днів пишуть що справа на розгляді. Так що я і не зрозуміла хто на них вплинув.Дайте образец плииз на переплату. Заранее спасибо.
Доброго дня! А як ви відсилали листи, у електронному вигляді?на адресу [email protected]?? Мені приходить помилка( Mail Delivery Sustem).Е-гроші знайшли в січні чоловіка було десь 25 днів просрочки.... він з скандалом дав кошти і повністю закрили цю контору... Але я все рівно на них написала в Нацком ... статус зараз на розгляді...А сьогодні дзвонить мені привітна така дівчина вибачається і питає на яку мою картку повернути переплату!!!!!!! Я в шоці звісно...сказала дівчина на протязі дня щоб я очікувала зарахування....От сижу думаю чи це Нацком щось уже ворушить їх чи може комета яка упала)))) ще такого за мій мфошний вік не було..
Сайт Урядовий контактний центр зареєструвати особистий кабінет там є створити звернення я у ворді набирала звернення на кожне мфо окремо копіювала і вставляла і відправляла. Там тоді присвоюється статус відправлено в нацком тоді статус на розгляді. Але відповіді ще немаж пройшло 15 днів. Так що кінцевого розгляду по звернення нема.Доброго дня! А як ви відсилали листи, у електронному вигляді?на адресу [email protected]?? Мені приходить помилка( Mail Delivery Sustem).
Дякую.Сайт Урядовий контактний центр зареєструвати особистий кабінет там є створити звернення я у ворді набирала звернення на кожне мфо окремо копіювала і вставляла і відправляла. Там тоді присвоюється статус відправлено в нацком тоді статус на розгляді. Але відповіді ще немаж пройшло 15 днів. Так що кінцевого розгляду по звернення нема.
И когда обещают вернуть?Я ніякого листа на повернення переплати не писала просто зателефонувала мені мадам вибачалась що по їх вині я переплатила і уточнили картку на яку мені скидати повернення. В нацком писала але ще не пройшло 15 днів пишуть що справа на розгляді. Так що я і не зрозуміла хто на них вплинув.
після телефонного дзвінка вернули на картку приватбанка на другий деньИ когда обещают вернуть?
а где вы статусы смотрите? а то я не нашла этого на их сайте...Сайт Урядовий контактний центр зареєструвати особистий кабінет там є створити звернення я у ворді набирала звернення на кожне мфо окремо копіювала і вставляла і відправляла. Там тоді присвоюється статус відправлено в нацком тоді статус на розгляді. Але відповіді ще немаж пройшло 15 днів. Так що кінцевого розгляду по звернення нема.
Ништяк)))Е-гроші знайшли в січні чоловіка було десь 25 днів просрочки.... він з скандалом дав кошти і повністю закрили цю контору... Але я все рівно на них написала в Нацком ... статус зараз на розгляді...А сьогодні дзвонить мені привітна така дівчина вибачається і питає на яку мою картку повернути переплату!!!!!!! Я в шоці звісно...сказала дівчина на протязі дня щоб я очікувала зарахування....От сижу думаю чи це Нацком щось уже ворушить їх чи може комета яка упала)))) ще такого за мій мфошний вік не було..
Какую сумму вернули? Как её рассчитали? С Вас егроши требовали какое-то письмо, что Вы к ним не имеете претензий, или обращение в Нацком об отказе от Вашего предыдущего обращения?після телефонного дзвінка вернули на картку приватбанка на другий день
вернули 1340(брала 4000 вернула 7430 пройшло 1,5 неділі потім зателефонувала дівчина сказала що я їм переплатила ,,,спитала на яку картку вернути кошти на ту що була прикріплена ПУмб чи на другу я сказала на приватовську і на другий день в обід кошти прийшли) а в Нацкомфін на них написала вже після того як їм заплатила 7430. Що помогло поки не знаю відповіді від Накцому ще не було.Какую сумму вернули? Как её рассчитали? С Вас егроши требовали какое-то письмо, что Вы к ним не имеете претензий, или обращение в Нацком об отказе от Вашего предыдущего обращения?
заходите в свій особистий кабінет на Урядомому контакцентрі там де запити які ви відправляли справа написано або статут відправлено або на розглядіклассно))
а где вы статусы смотрите? а то я не нашла этого на их сайте...
И как результат, вернули?Точно ще повідомлю як гроші на карті будуть.
Вернули, написали жеИ как результат, вернули?
А в егроши Вы писали какое-то заявление на возврат?вернули 1340(брала 4000 вернула 7430 пройшло 1,5 неділі потім зателефонувала дівчина сказала що я їм переплатила ,,,спитала на яку картку вернути кошти на ту що була прикріплена ПУмб чи на другу я сказала на приватовську і на другий день в обід кошти прийшли) а в Нацкомфін на них написала вже після того як їм заплатила 7430. Що помогло поки не знаю відповіді від Накцому ще не було.
заходите в свій особистий кабінет на Урядомому контакцентрі там де запити які ви відправляли справа написано або статут відправлено або на розгляді