Повернення коштів від Е-гроші

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 4K

Татьяна SM

Форумчанин
Дописи
533
Реакції
210
Бали
5225
Татьяна SM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Е-гроші знайшли в січні чоловіка було десь 25 днів просрочки.... він з скандалом дав кошти і повністю закрили цю контору... Але я все рівно на них написала в Нацком ... статус зараз на розгляді...А сьогодні дзвонить мені привітна така дівчина вибачається і питає на яку мою картку повернути переплату!!!!!!! Я в шоці звісно...сказала дівчина на протязі дня щоб я очікувала зарахування....От сижу думаю чи це Нацком щось уже ворушить їх чи може комета яка упала)))) ще такого за мій мфошний вік не було..

Е-гроші знайшли в січні чоловіка було десь 25 днів просрочки.... він з скандалом дав кошти і повністю закрили цю контору... Але я все рівно на них написала в Нацком ... статус зараз на розгляді...А сьогодні дзвонить мені привітна така дівчина вибачається і питає на яку мою картку повернути переплату!!!!!!! Я в шоці звісно...сказала дівчина на протязі дня щоб я очікувала зарахування....От сижу думаю чи це Нацком щось уже ворушить їх чи може комета яка упала)))) ще такого за мій мфошний вік не було..
Серьезно?

у меня та же история..письмо на рассмотрении и они звонят и предлагают закрыть договор за сумму в два раза меньше..а потом вообще сказали..что третье лицо может позвонить им на горячую линию от вашего имени и закрыть договор заплатив два тела..а тело 2500..но не 17000..как они уже насчитали..

Смотрите,чтоб теперь не снимали с нее))
Так я ж їм все перерахувала мені і довідку прислали що я нічого їм не винна.
Так я ж їм все перерахувала мені і довідку прислали що я нічого їм не винна.
Вони самі сьогодні набрали мене і сказали що вернуть
Завтра наберу на гарячу лінію спитаю що за розвод

А какое было тело кредита и делали ли вы пролонгации?

А какое было тело кредита и делали ли вы пролонгации?
Тіло 4000 пролонгації не було просто місяць морозилась так вони знайшли чоловіка ....він у мене ще той нервовий пс*х...чуть не розвелись...і та су4ка йому наплела на мене... Так він заплатив 7400 і закрив цю шарагу а я вслід в Нацком написала. І оце таке щось не понятне з поверненням кошитів

А теперь задкиай
На електронну пошту прислали так що печать так собі.
[/QUOTE
Ну я так и знал.
А теперь задумайтесь, то что я написал вам и Фрея.
А почему вы сегодня не перезвонили??
Отпишитесь завтра очень ждём!!!!!!
Получается вы им не пролоногации не делали. Так почему вы решили написать в Нацкомфин?

От
Отправьте им заявление написанное от руки на почту (с реквизитами номер счета iban)укажите в нем сумму, свои фио, карта должна быть получателя. Попробуйте так

От

Отправьте им заявление написанное от руки на почту (с реквизитами номер счета iban)укажите в нем сумму, свои фио, карта должна быть получателя. Попробуйте так
Дякую спробую так.
А теперь задкиай
Чого на них написала в нацкомфін
А теперь задкиай
Кошти вернули на картку!
Дякую спробую так.

Чого на них написала в нацкомфін

Кошти вернули на картку!
Але зранку на гарячу лінію дзвонила .
Обязательно отпишитесь
[/QUO
Є-гроші вернули на картку переплату. !!!

Останнє редагування:
Назад
Угорі