Повернення коштів через ДВС

• Автор теми Автор теми Райдуга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

Райдуга

Форумчанин
Дописи
1432
Реакції
847
Бали
5305
Райдуга не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день, шановні форумчани. У мене є питання. Хочу повернути судовий збір після знесення ВН, але є проблема в тому, що зарплатна карта Привата, а там просрочка по кредитці. І якщо повернути гроші на цей рахунок, то вони будуть списані на погашення боргу. Чи є якийсь вихід? Можливо, у когось була така ситуація. Допоможіть, будь ласка, порадою.

Останнє редагування:
Іншої карти не маєте?.
Дійсно якщо кинуть на приват, то банк може то списати потім.

Іншої карти не маєте?.
Дійсно якщо кинуть на приват, то банк може то списати потім.
Немає. Я вже думала відкрити ще в Ощаді, але не знаю, чи можна, бо є ще один надпис без арешту рахунків. Я в реєстрі боржників. Боюсь, що прийду, а Ощад відмовить.

Немає. Я вже думала відкрити ще в Ощаді, але не знаю, чи можна, бо є ще один надпис без арешту рахунків. Я в реєстрі боржників. Боюсь, що прийду, а Ощад відмовить.
А краще спробувати аніж гадати чи відмовлять чи ні...
Може їм головне аби рахунок був ? Може можна і на чужу карточку?

Добрий день, шановні форумчани. У мене є питання. Хочу повернути судовий збір після знесення ВН, але є проблема в тому, що зарплатна карта Привата, а там просрочка по кредитці. І якщо повернути гроші на цей рахунок, то вони будуть списані на погашення боргу. Чи є якийсь вихід? Можливо, у когось була така ситуація. Допоможіть, будь ласка, порадою.
Почтовим переказом на Укрпошту

Райдуга, доброго дня!В мене наразі та ж ситуація.Якщо можете,то підкажіть,як вирішили ситуацію?Куди і як писали заяву?

Дякую

Райдуга, доброго дня!В мене наразі та ж ситуація.Якщо можете,то підкажіть,як вирішили ситуацію?Куди і як писали заяву?

Дякую
Пишіть у вільній формі в ДВС, типу я такий то такий-то прошу переказати кошти грошовим переказом на УКРПОШТУ така-то адреса (ваша адреса)

Назад
Угорі