CreditKasa Потрібно сплатити кредит, а грошей на пролонгацію нема

• Автор теми Автор теми Танюха 34678
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K

Танюха 34678

Форумчанин
Дописи
135
Реакції
5
Бали
3600
Танюха 34678 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня сьогодні потрібно оплатити кредит робила 3 пролонгації по сумі 4.900 тіло 10.800 як були в такій ситуації на 4 пролонгацію не має коштів ? Ніхто не оплачував частинами?

Альона2510,
Трохи про подовження дії договору з МФО (пролонгації)

‼️Насамперед хотілося би відзначити, що пролонгувати договір по кредиту в мікрофінансовій компанії ні в якому разі не потрібно. Всі ці гроші йдуть невідомо куди та ніяк не вплинуть на загальну ситуацію. Тобто, якщо у вас є відкрити мікропозика, то її треба сплачувати або повністю, або зовсім не платити!

‼️Деякі клієнти МФО думають, що можна платити потроху, тоді не будуть дзвонити. Це не так. Співробітники мікрокредитної компанії всеодно будуть телефонувати клієнту та третім особам щоб прискорити отримання повної суми.

✅Якщо ви прийняли рішення не платити, то не потрібно робити пролонгації, часткові оплати тощо.

Ніяких пролонгацій!!!
Пролонгація - це погодження на обман. Без пролонгації строк кредитування закінчиться через 14-30 днів. І далі по закону проценти не нараховуються. Це відповідає судовій праетиці Великої Палати Верховного Суду
(Єдиний державний реєстр судових рішень).
Нехай ідуть в суд за тілом кредиту та процентами за 14-30 днів (якщо кредит взагалі не повернуто). Або нехай трохи подзявкають-позагрожують і згодом охрипнуть.

Ніяких пролонгацій!!!
Пролонгація - це погодження на обман. Без пролонгації строк кредитування закінчиться через 14-30 днів. І далі по закону проценти не нараховуються. Це відповідає судовій праетиці Великої Палати Верховного Суду
(Єдиний державний реєстр судових рішень).
Нехай ідуть в суд за тілом кредиту та процентами за 14-30 днів (якщо кредит взагалі не повернуто). Або нехай трохи подзявкають-позагрожують і згодом охрипнуть.
А чому 15-30 днів? В кассі, наприклад, в мене строк кредитування 300 днів. Ось проценти і перестали нараховуватися лише після 300 днів

А чому 15-30 днів? В кассі, наприклад, в мене строк кредитування 300 днів. Ось проценти і перестали нараховуватися лише після 300 днів
Я мав на увазі стандартний строк повернення кредитів у цих "пральних машинок". А якщо у вас 300 днів, то на 301-й уже не повинні нараховуватися проценти.

Я мав на увазі стандартний строк повернення кредитів у цих "пральних машинок". А якщо у вас 300 днів, то на 301-й уже не повинні нараховуватися проценти.
а якщо в договорі прописано, що сторони домовилися, що строк кредитування продовжується до повного погашення?

а якщо в договорі прописано, що сторони домовилися, що строк кредитування продовжується до повного погашення?
Це нікчемна умова договору, суперечить статті 252 ЦК України

Доброго дня сьогодні потрібно оплатити кредит робила 3 пролонгації по сумі 4.900 тіло 10.800 як були в такій ситуації на 4 пролонгацію не має коштів ? Ніхто не оплачував частинами?
Доброго дня. Ого. Ви їм ітак вже дофіга переплатили. Я би більше ні копійки їм не дала! А так їм кажіть,я що брала у вас,те й віддала,аж забагато. І все

У касси це стандартный строк, вони хитро це прописали в договорі. Ось 300 днів і нараховували) з 15000 нарахували 120000))))

а потом на 5-ю, 6-ю, n-ю пролохации искать деньги? если нет денег, то денег нет. мфо пролетает в таком случае

В Милоане при пролонгации сума кредита уменьшается на несколько процентов(в зависимости от срока пролонгации).
Вот интересно как в Е-Гроши, если там помимо процентов еще часть тела погашается

чи прийме цей факт до уваги суд, якщо відповідач про це не заявить..ось у чому питання
Якщо захищатись, то, як правило, приймає. Якщо не перша інстанція, то апеляційна.

Така сама ситуація.Тіло 5800,робила дві пролонгації по 2600.Сьогодні треба третюа грошей нема.І як ви домовлялись?

Така сама ситуація.Тіло 5800,робила дві пролонгації по 2600.Сьогодні треба третюа грошей нема.І як ви домовлялись?
Тому вам вже легше, бо відповіді вже є вище, і не треба чекати :mosking:

Думаю, может лучше реструктуризацию хотя бы сделали. Тогда деньги шли бы на списание кредита и процентов. А так пролонгации ничего не списывают.
Но в этом есть смысл только если вы уверенны, что будет доход и сможете стабильно выплатить реструктуризацию.
Либо вообще уходите в игнор и переждать их волну дозвонов.

Думаю, может лучше реструктуризацию хотя бы сделали. Тогда деньги шли бы на списание кредита и процентов. А так пролонгации ничего не списывают.
Но в этом есть смысл только если вы уверенны, что будет доход и сможете стабильно выплатить реструктуризацию.
Либо вообще уходите в игнор и переждать их волну дозвонов.
Реструктуризацію я думаю не запропонують.Я передивилась інші написи на форумі і зрозуміла,що вони ще ті гниди.І з ними взагалі важко домовитись

Реструктуризацію я думаю не запропонують.Я передивилась інші написи на форумі і зрозуміла,що вони ще ті гниди.І з ними взагалі важко домовитись
Да. Они у меня были. Даже после трех лет просрочки не хотели идти на уступки. Передали на дозвон в кредит экспресс. Но с ними надо просто стабильно стоять на своей позиции. Месяц я им писала одно и тоже почти каждый день. В итоге договорились. Реструктуризацию они мне предлагали но на сумму с процентами. Мне не подошло. Выбрала одним платежом за 90% тела без процентов.

Да. Они у меня были. Даже после трех лет просрочки не хотели идти на уступки. Передали на дозвон в кредит экспресс. Но с ними надо просто стабильно стоять на своей позиции. Месяц я им писала одно и тоже почти каждый день. В итоге договорились.
І обдзвонили всіх на світі?Я так розумію вони це люблять

Назад
Угорі