Потрібно підписувати договір з адвокатом на початку протермінувань по кредитам?

• Автор теми Автор теми SuliM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 3K

SuliM

Форумчанин
Дописи
104
Реакції
124
Бали
2625
SuliM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Я новенька на форумі.
Маю борги у 16 МФО. Деякі вже кілька днів на протермінуваннях.
Стараюсь,не грузитись...
Поділіться досвідом,чи є необхідність підписувати договір з адвокатом на даному етапі.

Стараюсь,не грузитись...
Поділіться досвідом,чи є необхідність підписувати договір з адвокатом на даному етапі.
Ні, на даному етапі ніякі адвокати Вам не потрібні.

Дякую. З того що вичитала,це потрібно пережити...
Так, просто перестати панікувати і зрозуміти, що нічого страшного не станеться. Встановіть антиспам, по максимуму закрийте соцмережі, не шукайте помогаторів, а читайте форум і насолоджуйтесь життям)

Дуже сподіваюсь на допомогу форуму та форумчан.Я думала,що в мене одної такі проблеми.
Моя історія мабуть нічим не відрізняється від інших... Скрута,хвороба дитини,сама захворіла...
Понеслось: брала одні мфо,вибачте шараги,щоб перекрити інші...Щей нарвалась на шахраїв...
Стан: депресія та відчай. Розказала чоловіку,він звичайно був у шоці 150000 грн.
Та вірю,що все вийде!
Дуже дзвонять Credit7 та Швидко Гроші.
Буду "Сніжинку" включати.

Так,моя помилка,що я з ними говорила,можливо і нашкодила сама собі,не знаю.
Дякую за відповідь.

Дуже сподіваюсь на допомогу форуму та форумчан.Я думала,що в мене одної такі проблеми.
Моя історія мабуть нічим не відрізняється від інших... Скрута,хвороба дитини,сама захворіла...
Понеслось: брала одні мфо,вибачте шараги,щоб перекрити інші...Щей нарвалась на шахраїв...
Стан: депресія та відчай. Розказала чоловіку,він звичайно був у шоці 150000 грн.
Та вірю,що все вийде!
та навіщо той відчай? ви здорові? дитина здорова? а це найголовніше... а чоловік потерпить, нікуди не дінеться

Підкажіть будь ласка,можливо є зразок заяви в кіберполіцію та НБУ.

Стараюсь,не грузитись...
На даному етапі краще почитати форум)

Та вірю,що все вийде!
У меня кредит7 тоже звонят,отбитые совсем.Они по чат-боту в Телеграмме ищут по вашему фото отметки на фото ваших знакомых,потои в Привате ищут их номера и звонят.

У меня кредит7 тоже звонят,отбитые совсем.Они по чат-боту в Телеграмме ищут по вашему фото отметки на фото ваших знакомых,потои в Привате ищут их номера и звонят.
Методів знайти оточення є море..

Стараюсь,не грузитись...
Нет,сейчас вам ни адвокат,ни юрист не нужен.

Главное, постарайтесь не грузится этим.. будет желание - закроете со временем. За тело. Или не закроете:) как будет ВАШЕ желание. Звонки со временем утихают. Главное, не кормить прлонгациями чужих дядей.

Привіт. Вітаю всіх з Андрієм
Завтра виходжу на протермінування:
Ваша Готівочка
Майкредит
Качай Гроші.
Підкажіть,чи можуть прийти додому ШВ та Готівочка.
Дякую.

Назад
Угорі