Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я думаю за пару дней или после нового года все закроют. Может из-за того, что конец года, могут вылазить разные косякиtirall, та ні, проблема з зарахування платежу по акційному закриттю кредиту, і тепер вони не лише закрили, але і нарахували ще щось. Дівчина з колуентру написала, що він є, але якось не так відображається, і треба говорити з відділом по заборгованості. А там всі дуже тугі або взагалі не відповідають
На пошту, до речі, писала, мені за 5 днів ніхто не відповів
Дякую!067 555 91 60 наберіть дуже адекватна дама
Я маю менеджера,вона вроді адекватна, якщо немаю грошей то кажуХтось має контакти адекватного менеджера? Бо мене перекидається від одного до іншого, і тиждень моє питання не вирішується.
В них відділення є, можете пошукати чи у вашому місті є і вже на місці все вирішитиХтось має контакти адекватного менеджера? Бо мене перекидається від одного до іншого, і тиждень моє питання не вирішується.
та відчуваю, що діцсно треба у віддлення їхати. То вже ситуація, коли я їх розшукую, а не вони мене)Я маю менеджера,вона вроді адекватна, якщо немаю грошей то кажу
В них відділення є, можете пошукати чи у вашому місті є і вже на місці все вирішити
Мені рік тому по акційному закриттю теж зараховували декілька днів. Але, врешті-решт закрили, якраз це було 30.12.23tirall, та ні, проблема з зарахування платежу по акційному закриттю кредиту, і тепер вони не лише закрили, але і нарахували ще щось. Дівчина з колуентру написала, що він є, але якось не так відображається, і треба говорити з відділом по заборгованості. А там всі дуже тугі або взагалі не відповідають
На пошту, до речі, писала, мені за 5 днів ніхто не відповів