Потрібна толкова консультація військового юриста

• Автор теми Автор теми Yarka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 569

Yarka

Форумчанин
Дописи
349
Реакції
148
Бали
5125
Yarka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку. Склалася не проста ситуація, дякувати Богу, не по МФО. Зверталася до багатьох, толку ніякого. Можливо тут є люди, котрі знають або стикалися з військовими адвокатами, юристами. Потрібна толкова консультація, а найголовніше чесна і без підводних каменів. Ситуація не проста, кажу одразу.

Доброго ранку. Склалася не проста ситуація, дякувати Богу, не по МФО. Зверталася до багатьох, толку ніякого. Можливо тут є люди, котрі знають або стикалися з військовими адвокатами, юристами. Потрібна толкова консультація, а найголовніше чесна і без підводних каменів. Ситуація не проста, кажу одразу.
Так ви ситуацію опишіть, можливо хтось щось підкаже.

Мене також цікавить адвокат,який би допоміг списати чоловіка.В нього поранення ноги , реабілітація тепер 5 місяців,як мінімум.Але кажуть,що не спишуть з таким діагнозом.Може тут є такі юристи?

Доброго всім дня!!! Мені також потрібна консультація військового адвоката. Якщо у когось є контакти, буду дуже вдячна. Всім мирного неба!

Доброго всім дня!!! Мені також потрібна консультація військового адвоката. Якщо у когось є контакти, буду дуже вдячна. Всім мирного неба!
Вроде есть в штате

Назад
Угорі