Потрібна порада. Собираюсь на работу в Польшу

• Автор теми Автор теми Anna85
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 3K
А чим польський шампунь відрізніється від нашого? ))) що польський хеден шолдерс, що український , різниці не бачу жодної !!!
ні тут не використовую цей шампунь, і там не хочу))))) А якщо серйозно, спитала за шампунь того,що родич в Чехії,то написав що там дуже дорогий шампунь, він там два місяці, а в нього вже 4 рази шампунь сперли)))) Іде з душу,забуває там, потім згадує,вертається а шампуні вже немає)))
Post automatically merged:

А Ви теж вперше їдете,чи були вже?
Чоловік у Польщі уже багато років. Давно тягне до себе усе страшно було. Їздила тільки на закупи для дому і допомогти йому в дорозі змінити тому що він своєю машиною їде. Саме працювати то ні а тепер притиснуло тому що теж старший син у 9 зарас. Учити потрібно а там і молодший підтягується. На даний момент жалію що швидше не поїхала стільки часу втратила.
[/QUOTE]
от і я так,жалію,треба було вже давно того паспорта зробити і їхати.А я тягнула до останнього. Тепер прийшлось паспорт по срочному робити. Ну нічого, щось буде. Мене просто раніше завжди спиняло те, як же ж я уїду а мої борги у мфчмо залишаться, а мене ж не випустят, а маму ж будуть штурмувати і все в такому ж дусі. Як добре що я попала на цей форум.

Anna85, як же знайомо. Мені ще і дітей якось шкода лишати. Хоча вони усе розуміють і згідні з нами. Добре мама запропонувала лишитись у нас вдома. А там якось буде, я роботи не боюсь ніякої пройшла таку спец школу що уже нічого не страшно. Та і головне ми не самі, одна я б не наважилась точно.

Вікторія04, в мене мала вже доросла, поступила, живе зараз з батьком її (ми розвелись 3 роки назад), туди ближче приїжджати на вихідні. То я тут спокійна. І я б одна не наважилась їхати. Просто оце сиджу собі, аналізую і думаю, наскільки помінялись цілі в житті. Якщо раніше я думала про заробіток за кордоном тільки в якості погашення боргів у чмошників, то зараз із тих зароблених,дай Боже, в майбутньому грошей і пів копійочки не виділено для цих упирів)) Ми з чоловіком живемо в гражданському браці зараз, то можна сказати, що ще їдем собі на маленьке торжество заробити)))Бо він в мене дуже хоче щоб було все , і з платтям, і з фотографом і із всім остальним)))

Anna85, от ви молодець, усе правильно робите і головне настрій. А мені ще два дні відпрацювати і на слідуючу п'ятницю квитки куплені. Потрохи сумку пакую чоловік квартиру зняв уже переселився обживає потроху вибір роботи є я перестраховувалась як могла він там шукав мені я тут. Прорвемся ??

Вікторія04, ще питання, скільки квитки коштують? А ми тільки почнемо док-и оформляти, то плануємо виїжджати десь середина-кінець жовтня. Але в мене вже полегшення якесь на душі, діло зрушило з місця)))

чоловік квартиру зняв
дорого там знімати квартиру?

Anna85, залежить де знімати і звідки їхати та куди. Ціну квитка можна узнати через інтернет. Онлайн сервіс продажу білетів. Мені до Познаня 900 гр. А звідти чоловік забере живемо не у самому місті. Всередньому одно кімнатна квартира від 1200 до 1500 злотих. Плюс комунальні 250-300 та завдаток який коли будете зїжджати вам повернуть він переважно становить як оплата за один місяць. Якщо їдете на одну із чоловіком роботу і вам надають житло тоді це кращий із варіантів. Ми на різних але чоловікові роботодавець буде повертати половину оплати за найм. Він з ним уже 4 роки працює гарні відносини. За себе ще незнаю, хоча переважно якщо маєте своє житло то платять більше в годину. Але не всі.

Anna85, багато зарас так роблять. Думаю так і буде. Єдине що хвилює я кордон перетинала ще весною усе добре. Зарас себе постійно монітора повсюди просрочки уже в деяких і побільше року. Розумію що все добре повинно бути а всерівно страшно.

Вікторія04, оце і я переживаю,теж моніторю себе, в мене наайбільші просрочки біля 7 місяців вже. Вишукую на форумі вже який день підряд теми по поводу виїзду за кордон із просрочками, наче і заспокоїлась, але все одно десь там,в глубині душі.....

Знеболюючі,мазь,еластичний бинт,пару уколів ібупрофену,мазь теймурова - це маст хев,навіть якщо воно не пригодиться .Те що я взяв лежить десь в сумці по цей день .Від застуди все продається і так.А далі вже по бажанню.Шампунь,паста,щітку,бритву,постільну білизну(обов'язково,бо в хостелі нову не дадуть 100%).Це можна купити тут ,але в перший день можете не потрапити до магазину, і великі банки теж не купуйте.Це з того,що реально краще і простіше взяти з дому.

Останнє редагування:
я вас понимаю. возможно, заграница это единственный вариант заработка для сел и прочих мелких городов, но только с одним условием - 100% возврат домой после каждой поездки и восполнения бюджета тут) поверьте, у нас не все так плохо как кажется
Простите, а что я здесь именно должна восполнить?

Вікторія04, оце і я переживаю,теж моніторю себе, в мене наайбільші просрочки біля 7 місяців вже. Вишукую на форумі вже який день підряд теми по поводу виїзду за кордон із просрочками, наче і заспокоїлась, але все одно десь там,в глубині душі.....
Не бійтесь. В мене і активний судовий процес з кредит касою, і прострочки по року і в приватні пррстрочка майже два роки. Випустили і впустили без жодних питань. Поки немає рішення суду , чи ви не відповідач в судовому процесі - жодних перепон для виїзду немає

Не бійтесь. В мене і активний судовий процес з кредит касою, і прострочки по року і в приватні пррстрочка майже два роки. Випустили і впустили без жодних питань. Поки немає рішення суду , чи ви не відповідач в судовому процесі - жодних перепон для виїзду немає
Спасибі заспокоїли ?

У каждого своё мнение...Я тоже был категорически против забугра...но попал в Чехию, посмотрел на жизнь людей, работу ПО ПРОФЕССИИ нашёл...в Украине я работал где угодно, но не по профессии...ну никому не нужны инженеры-электронщики...
По поводу лекарств-в Чехии зашёл в аптеку-попросил мазь Преднизолон...
На меня посмотрели ТАААКККК...Зайдите в нашу аптеку и попросите морфия ацетат...
Мораль-брать с собой аптечку...и учитывайте то , что болячки которые спят в Украине за границей могут активизироваться...климат, вода...
Можно провозить через границу 5 упаковок одного препарата+чек из аптеки

Знеболюючі,мазь,еластичний бинт,пару уколів ібупрофену,мазь теймурова - це маст хев,навіть якщо воно не пригодиться .Те що я взяв лежить десь в сумці по цей день .Від застуди все продається і так.А далі вже по бажанню.Шампунь,паста,щітку,бритву,постільну білизну(обов'язково,бо в хостелі нову не дадуть 100%).Це можна купити тут ,але в перший день можете не потрапити до магазину, і великі банки теж не купуйте.Це з того,що реально краще і простіше взяти з дому.
Доброго дня. Дякую за пораду. Шампунь,паста - це все думаю брати 100%, а от за постільну білизну не подумала спочату, але схиляюсь до того, що б брати обов'язково, от ще за посуд думаю

Дякую, за банки теж переживаю, є просрочки в 4 банках,думаю, це посерйозніше,чим мфо, але в реєстрі боржників немає, на сайті судової влади теж, то я поки і спокійно більш-менш відношусь до цього

У каждого своё мнение...Я тоже был категорически против забугра...но попал в Чехию, посмотрел на жизнь людей, работу ПО ПРОФЕССИИ нашёл...в Украине я работал где угодно, но не по профессии...ну никому не нужны инженеры-электронщики...
По поводу лекарств-в Чехии зашёл в аптеку-попросил мазь Преднизолон...
На меня посмотрели ТАААКККК...Зайдите в нашу аптеку и попросите морфия ацетат...
Мораль-брать с собой аптечку...и учитывайте то , что болячки которые спят в Украине за границей могут активизироваться...климат, вода...
Можно провозить через границу 5 упаковок одного препарата+чек из аптеки
Доброго дня. Вибачаюсь, но перепитаю, тобто коли буду збирати аптечку, чек із аптеки брати обов'язково ? Просто ніколи такої привички не маю, брати чеки, то щоб тут не провтикати

Останнє редагування:
Назад
Угорі