Anna85
Форумчанин
- Дописи
- 640
- Реакції
- 639
- Бали
- 198
Anna85 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ні тут не використовую цей шампунь, і там не хочу))))) А якщо серйозно, спитала за шампунь того,що родич в Чехії,то написав що там дуже дорогий шампунь, він там два місяці, а в нього вже 4 рази шампунь сперли)))) Іде з душу,забуває там, потім згадує,вертається а шампуні вже немає)))А чим польський шампунь відрізніється від нашого? ))) що польський хеден шолдерс, що український , різниці не бачу жодної !!!
Post automatically merged:
Чоловік у Польщі уже багато років. Давно тягне до себе усе страшно було. Їздила тільки на закупи для дому і допомогти йому в дорозі змінити тому що він своєю машиною їде. Саме працювати то ні а тепер притиснуло тому що теж старший син у 9 зарас. Учити потрібно а там і молодший підтягується. На даний момент жалію що швидше не поїхала стільки часу втратила.А Ви теж вперше їдете,чи були вже?
[/QUOTE]
от і я так,жалію,треба було вже давно того паспорта зробити і їхати.А я тягнула до останнього. Тепер прийшлось паспорт по срочному робити. Ну нічого, щось буде. Мене просто раніше завжди спиняло те, як же ж я уїду а мої борги у мфчмо залишаться, а мене ж не випустят, а маму ж будуть штурмувати і все в такому ж дусі. Як добре що я попала на цей форум.