Потрібна порада. Собираюсь на работу в Польшу

• Автор теми Автор теми Anna85
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 3K
страна, например. ну это так, к слову... заработать и здесь можно, просто нужно уметь распоряжаться деньгами... я лично не могу это делать, хотя чистый остаток за 30 дней в сравнении с Польшей и тут можно иметь..... потом все будут плакать, что страна превратилась в обилие стариков и детей. пенсионный до 75 будет и зарплаты прежние. существенная часть проблемы - мы сами... просто я не поддерживаю такой позиции
питання в тому - де заробити? якщо просто стояти на тому,що нам потрібно від зарплати до зарплати дотягнути, то так, немає чого виїжджати із страни, ходи собі тут на роботу і живи . В мене дочка - студентка першокурсниця, поступила на платне, вчитись 5 років. Плюс хочеться наче і машину купити, і ремонт зробити. Та і дитинку ще хочеться, а народжувати без якихось коштів в заначці теж не охота. Вообщем , одне за одним чіпляється і все

Теж саме питання що нас тут тримає???
Працюю а точніше допрацьовую останню зміну. Шеф повар , мій штат 8 чоловік. Відповідаю за все працюю з 5 ранку до 8 вечора офіційно пишеться що 10 годин. Зарплата 4200!!!! І ви ще кажете що потрібно тут сидіти? Уточню працюю на державній роботі.
це мізер якийсь!

Представте ось така зарплата. Працюю у геріатричному пансіонаті (дім пристарілих) У моєму регіоні більшої немає а якщо і є то не більше 7000. Віддалено щоб працювати потрібно ще уміння і знайти нормальну роботу. Шукала та нажаль напевно не повезло.
Притусуйтесь до якоїсь бабки, може хатину яку перепише, буде як премія.:кофе:

питання в тому - де заробити? якщо просто стояти на тому,що нам потрібно від зарплати до зарплати дотягнути, то так, немає чого виїжджати із страни, ходи собі тут на роботу і живи . В мене дочка - студентка першокурсниця, поступила на платне, вчитись 5 років. Плюс хочеться наче і машину купити, і ремонт зробити. Та і дитинку ще хочеться, а народжувати без якихось коштів в заначці теж не охота. Вообщем , одне за одним чіпляється і все
я вас понимаю. возможно, заграница это единственный вариант заработка для сел и прочих мелких городов, но только с одним условием - 100% возврат домой после каждой поездки и восполнения бюджета тут) поверьте, у нас не все так плохо как кажется

А що нас тут тримає?
Порадив би взяти звичайний чорнобілий телефон " звонилка" крім основного + на місці відразу відкрити рахунок в Польскому банку. Беріть приправу Укроп і Петрушку, там з цим туго. І не працювати на громадян СНД. І бути готовим до того що якщо вам говорили що сімейні пари проживають разом, то так і буде, в одній кімнаті ще з 5 такими парами.
В нас просто там друг працює,вже три роки, знайшов там жінку,одружився. То це ж і розказав, що є для пар двомісні імнати, а є і 4-5 місні. То наче і віримо ж, все ж таки друг. Але ж там все одно буде видно. А для чого звичайний тел і рахунок в банку?

Мій патріотизм непереборний!!!!!
????????????????????????
Я сиджу в Україні...
Отримую гроші, які мені надсилають з закордону і витрачаю їх тут!)))
Я поповнюю бюджет своєї країни за рахунок закордонних інвестицій!)))
От і я спочатку думала сидіти тут і витрачати кошти))) А потім все таки вирішила їхати, робота - роботою, а так хоч світу побачу, бо щось дуже сумніваюсь,що із нашими з/п тут кудись можна поїхати буде

В нас просто там друг працює,вже три роки, знайшов там жінку,одружився. То це ж і розказав, що є для пар двомісні імнати, а є і 4-5 місні. То наче і віримо ж, все ж таки друг. Але ж там все одно буде видно. А для чого звичайний тел і рахунок в банку?
Рахунок в банку значно полекшить життя, там дадуть розрахункову карту з якої зручно знімати кошти, купувати по кешбеку і так далі.. чорнобілий телефон щоб бути на аварійному зв"язку про всяк випадок. Якщо дуже набридне в Польщі, по приїзду напишіть в лс є значно кращий, легальний варіант. Но з Весни.
Post automatically merged:

Ви такий цинік!!!)))
Ну а навіщо вона її)) :кофе: А так людині допоможе, може хто на поминальні дні хоть квітку принесе.

я вас понимаю. возможно, заграница это единственный вариант заработка для сел и прочих мелких городов, но только с одним условием - 100% возврат домой после каждой поездки и восполнения бюджета тут) поверьте, у нас не все так плохо как кажется
в нас місто маленьке, роботу дуже важко знайти , що б оплачувалась хорошо, того і приходиться їхати. Вертатись будемо гарантовано, бо чоловік не роздивляється переїзд у чужу країну, на роботу - так, а жити все одно тут хоче

в нас місто маленьке, роботу дуже важко знайти , що б оплачувалась хорошо, того і приходиться їхати. Вертатись будемо гарантовано, бо чоловік не роздивляється переїзд у чужу країну, на роботу - так, а жити все одно тут хоче
красавчик ваш муж)

От і я спочатку думала сидіти тут і витрачати кошти))) А потім все таки вирішила їхати, робота - роботою, а так хоч світу побачу, бо щось дуже сумніваюсь,що із нашими з/п тут кудись можна поїхати буде
А я не створена для заробітку коштів...(
Не вмію займатись справами, які не до душі...
Краще я буду сидіти вдома і не буду псувати престиж наших заробітчан...

красавчик ваш муж)
Та да) Так навіть не хоче у велике місто переїжджати)) Бо я раніше говорила з ним на тему того, що і в Україні можна заробити, тільки у великих городах.Пропонувала Київ. Ніфіга. В Польшу їдемо, бо він там вже два рази був, і як суто на роботу туди,то йому понравилось

в Великобританію.
Оо,це було б круто. Але ж певно треба знання мови?

Та да) Так навіть не хоче у велике місто переїжджати)) Бо я раніше говорила з ним на тему того, що і в Україні можна заробити, тільки у великих городах.Пропонувала Київ. Ніфіга. В Польшу їдемо, бо він там вже два рази був, і як суто на роботу туди,то йому понравилось

Оо,це було б круто. Але ж певно треба знання мови?
Мова завжди бажанна. Але основна вимога щоб не було порушень митного контролю в інших країнах( прострочень віз, зальотів і так далі) ну і бажано до цього не мати відміток Ірака, Афганістану,Пакістану.

А я не створена для заробітку коштів...(
Не вмію займатись справами, які не до душі...
Краще я буду сидіти вдома і не буду псувати престиж наших заробітчан...
Якщо чесно,я дуже боюсь ,все життя в офісі, за комп'ютером, робота з бумагами. Тут не уявляю просто, як і що. Ну нічого, як писала вище, і дочка-першокурсниця, і так далі, гроші треба, куди діватись

Мова завжди бажанна. Але основна вимога щоб не було порушень митного контролю в інших країнах( прострочень віз, зальотів і так далі) ну і бажано до цього не мати відміток Ірака, Афганістану,Пакістану.
Мову вчила в школі тільки французську і ту вже не памятаю. А порушень митного контролю і відміток тих стран взагалі не було, бо тільки в суботу паспорт загран заберу. Ніколи ще за кордоном не була і паспорту не було теж.

Спасибі усе своє є а також руки та ноги. Заробиться що потрібно.
А Ви теж вперше їдете,чи були вже?

Якщо чесно,я дуже боюсь ,все життя в офісі, за комп'ютером, робота з бумагами. Тут не уявляю просто, як і що. Ну нічого, як писала вище, і дочка-першокурсниця, і так далі, гроші треба, куди діватись

Мову вчила в школі тільки французську і ту вже не памятаю. А порушень митного контролю і відміток тих стран взагалі не було, бо тільки в суботу паспорт загран заберу. Ніколи ще за кордоном не була і паспорту не було теж.

На червоні стрілкі Я)

Вкладення

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    103.4 Кб · Перегляди: 36
[/QUOTE]
Чоловік у Польщі уже багато років. Давно тягне до себе усе страшно було. Їздила тільки на закупи для дому і допомогти йому в дорозі змінити тому що він своєю машиною їде. Саме працювати то ні а тепер притиснуло тому що теж старший син у 9 зарас. Учити потрібно а там і молодший підтягується. На даний момент жалію що швидше не поїхала стільки часу втратила.

Назад
Угорі