Потрібна порада. Просити у знайомих?

• Автор теми Автор теми Vika24
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А мені мій брат сказав так:"Я тобі можу допомогти матеріально,але не буду,бо хочу щоб ти це пройшла і зробила правильні висновки в житті і більш ніколи не буде такою ідіоткою."
я вот тоже хотела попросить у родителей в долг и знаю что они бы мне дали, так как сумма небольшая. а потом твердо решила что я сама должна выпутаться и научится решать свои проблемы сама

я вот тоже хотела попросить у родителей в долг и знаю что они бы мне дали, так как сумма небольшая. а потом твердо решила что я сама должна выпутаться и научится решать свои проблемы сама
Мабуть дійсно прийшов час дорослішати.

Так вони до родичів добрались,пояснити всім не взмозі

Навіть боюсь рахувати,десь всього разом до 80 тис,тіла на 30 не більше
Главное остановиться и не влазить в новые долги.

А я вот "наодалживала" у друзей и родных,чтоб продлить и чуть закрыть мфо, очень жалею об этом, т.к. потом отдавать родным опять полезла в мфо, и т.д. так и затянуло, что теперь и мфо висят и близким должна?

так может им не нужны Ваши пояснения? Кто зачет пояснений сам позвонит и спросит. А кто недалекий... Бог в помощь!
Главное остановиться и не влазить в новые долги.
А я вот "наодалживала" у друзей и родных,чтоб продлить и чуть закрыть мфо, очень жалею об этом, т.к. потом отдавать родным опять полезла в мфо, и т.д. так и затянуло, что теперь и мфо висят и близким должна?
Главное отдать знакомым,а МФО подождет,хватит их кормить,все в сад или в суд.

Або не платити взагалі, або домовлятися щоб списали всі відсотки і покрити ті 30к тіла. Позичати 80к щоб заплатити тим жлобам разом з усіма відсотками і пенею??? Я б не радив. З юридичної точки зору у них немає ніяких підстав з вас щось вимагати, ті МФОшні «договори» - нічого не варті.

Ніяких нових боргів, ви що??
Я теж хотіла позичити, але коли знайшла форум, твердо вирішила, що нових боргів не треба!

• Подобається
Реакції: Yuka
nata234, Як ви з ними боретеся? Потроху набираюсь досвіду на форумі,але ще недостатньо,щоб твердо вирішити,що далі робити з МФО.

Друзі,як розказати про проблеми... з чого починати? Одна мфо дала час до сьогодні 17:00,як попросити допомоги у знайомих,як у всьому признатись?
Сказати так як є.
Не брехати.
Перевірено на собі
В
Так вони до родичів добрались,пояснити всім не взмозі

В комісію писали?
Я хочу попросити допомоги у знайомих, знаю що не відм

Ситуація така, сім'я і родина у мене з заможних людей,одна я напевно така ідіотка... Знаю що допоможуть,але признатись не можу... в сім'ї недавно сталась біда,помер родич... всі на нервах... а тут ще я зі своїми проблемами. Тепер про мфо...їх до 15 штук всі в прострочках, в понеділок кеш`юа подзвонив татові,це перщі які знайшли родичів, по прозьбі мами подзвонила їм,сказали щоб до 17 оплатила, я пообіцяла, хочу зараз поговорити з родичем щоб позичив 3 тис дол і я все закрила...але боюсь
Що мені робити?
Ви платили щось?
Пролонгації були?
Я хочу попросити допомоги у знайомих, знаю що не відм

Ситуація така, сім'я і родина у мене з заможних людей,одна я напевно така ідіотка... Знаю що допоможуть,але признатись не можу... в сім'ї недавно сталась біда,помер родич... всі на нервах... а тут ще я зі своїми проблемами. Тепер про мфо...їх до 15 штук всі в прострочках, в понеділок кеш`юа подзвонив татові,це перщі які знайшли родичів, по прозьбі мами подзвонила їм,сказали щоб до 17 оплатила, я пообіцяла, хочу зараз поговорити з родичем щоб позичив 3 тис дол і я все закрила...але боюсь
Що мені робити?
Я так в рідних 1 500$позичила
Деякі закрила (брала ще на брата )
Деякі пролонгувала.
Більше нічого позичати і платити не буду! !
Чекаю відповідь від нацкомісії

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі