Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Главное если есть желание платить и возможность,если таковых нет,то лесом?да не ведитесь вы на эти провокации, они мне каждый день дают время до вечера уже пару месяцев. заплатите когда будут деньги, не одалживайте
Я хочу попросити допомоги у знайомих, знаю що не відмСама в такой ситуации,хочу куме рассказать но не знаю как отреагирует,ее не трогают ничего,но а вдруг?что бы была предупреждена.
Мы вроде с ней тесно общаемся,но про такое не говорили,боюсь осуждения с ее стороны,так как она и друзей единственная мне близкий человек..
Ситуація така, сім'я і родина у мене з заможних людей,одна я напевно така ідіотка... Знаю що допоможуть,але признатись не можу... в сім'ї недавно сталась біда,помер родич... всі на нервах... а тут ще я зі своїми проблемами. Тепер про мфо...їх до 15 штук всі в прострочках, в понеділок кеш`юа подзвонив татові,це перщі які знайшли родичів, по прозьбі мами подзвонила їм,сказали щоб до 17 оплатила, я пообіцяла, хочу зараз поговорити з родичем щоб позичив 3 тис дол і я все закрила...але боюсьЗаспокойтесь і не панікуйте.
Нічого не потрібно поки що перезаймати, бо бути винним знайомим набагато гірше, ні цим КАЛікам.
Опишіть ситуацію, скільки кантор, які суми, пролонгації були, чи ні.
Які терміни просрочок.
І саме головне - тверезо оцініть і подумайте, що саме Ви хочете.
Чи є взагалі фінансова можливість платити і чи є бажання.
У вас рідні дзвонили?Сядьте і думайте тверезо. Хтось каже розповіш все рідним. У кого які рідні
У мене такаж ситуація як у вас. І рідні такіж заможні. Та я такаж дурна як ви
Влізла нетуди де треба. 17 мфо. Але зичати небуду. Буду боротися до останнього стояти. Я сплачу всім тільки те шо я брала а відсотки у 3000 %рас виросли от те я вертати небуду. Нейдуть на уступки самі виноваті))
Просите конечно, только все про читайте чтоб закрылосьЯ хочу попросити допомоги у знайомих, знаю що не відм
Ситуація така, сім'я і родина у мене з заможних людей,одна я напевно така ідіотка... Знаю що допоможуть,але признатись не можу... в сім'ї недавно сталась біда,помер родич... всі на нервах... а тут ще я зі своїми проблемами. Тепер про мфо...їх до 15 штук всі в прострочках, в понеділок кеш`юа подзвонив татові,це перщі які знайшли родичів, по прозьбі мами подзвонила їм,сказали щоб до 17 оплатила, я пообіцяла, хочу зараз поговорити з родичем щоб позичив 3 тис дол і я все закрила...але боюсь
Що мені робити?
Не стоит влазить в новые долги,остановитесьДрузі,як розказати про проблеми... з чого починати? Одна мфо дала час до сьогодні 17:00,як попросити допомоги у знайомих,як у всьому признатись?
Включаем режим снежинки)))и полный порядок,все в сад или в суд)))Не стоит влазить в новые долги,остановитесь
Включаем режим снежинки)))и полный порядок,все в сад или в суд)))Друзі,як розказати про проблеми... з чого починати? Одна мфо дала час до сьогодні 17:00,як попросити допомоги у знайомих,як у всьому признатись?
Не надо ето замкнутый круг остановитесь на том что есть.Я хочу попросити допомоги у знайомих, знаю що не відм
Ситуація така, сім'я і родина у мене з заможних людей,одна я напевно така ідіотка... Знаю що допоможуть,але признатись не можу... в сім'ї недавно сталась біда,помер родич... всі на нервах... а тут ще я зі своїми проблемами. Тепер про мфо...їх до 15 штук всі в прострочках, в понеділок кеш`юа подзвонив татові,це перщі які знайшли родичів, по прозьбі мами подзвонила їм,сказали щоб до 17 оплатила, я пообіцяла, хочу зараз поговорити з родичем щоб позичив 3 тис дол і я все закрила...але боюсь
Що мені робити?
Так вони до родичів добрались,пояснити всім не взмозіНе стоит влазить в новые долги,остановитесь
Включаем режим снежинки)))и полный порядок,все в сад или в суд)))
Включаем режим снежинки)))и полный порядок,все в сад или в суд)))
Навіть боюсь рахувати,десь всього разом до 80 тис,тіла на 30 не більшеСкільки тіла і скільки відсотків?
А мені мій брат сказав так:"Я тобі можу допомогти матеріально,але не буду,бо хочу щоб ти це пройшла і зробила правильні висновки в житті і більш ніколи не буде такою ідіоткою."Я хочу попросити допомоги у знайомих, знаю що не відм
Що мені робити?
Уже добрались,уже свершилось-это просто нужно пережить.Так вони до родичів добрались,пояснити всім не взмозі
Навіть боюсь рахувати,десь всього разом до 80 тис,тіла на 30 не більше
У Вас е такий знайомий,що може позичить.а в мене рiдний дядько при грошах i не позичив.хоть для нього це не грошi3тис.зелених.було дуже обидноЯ хочу попросити допомоги у знайомих, знаю що не відм
Що мені робити?
так может им не нужны Ваши пояснения? Кто зачет пояснений сам позвонит и спросит. А кто недалекий... Бог в помощь!Так вони до родичів добрались,пояснити всім не взмозі
Навіть боюсь рахувати,десь всього разом до 80 тис,тіла на 30 не більше