Потрібна порада. Просити у знайомих?

• Автор теми Автор теми Vika24
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vika24

Форумчанин
Дописи
174
Реакції
62
Бали
5125
Vika24 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі,як розказати про проблеми... з чого починати? Одна мфо дала час до сьогодні 17:00,як попросити допомоги у знайомих,як у всьому признатись?

Сама в такой ситуации,хочу куме рассказать но не знаю как отреагирует,ее не трогают ничего,но а вдруг?что бы была предупреждена.
Мы вроде с ней тесно общаемся,но про такое не говорили,боюсь осуждения с ее стороны,так как она и друзей единственная мне близкий человек..

Непанікуйте. Для чого чпс дала? Для оплати? Чого ви боїтесь?

Заспокойтесь і не панікуйте.
Нічого не потрібно поки що перезаймати, бо бути винним знайомим набагато гірше, ні цим КАЛікам.
Опишіть ситуацію, скільки кантор, які суми, пролонгації були, чи ні.
Які терміни просрочок.
І саме головне - тверезо оцініть і подумайте, що саме Ви хочете.
Чи є взагалі фінансова можливість платити і чи є бажання.

да не ведитесь вы на эти провокации, они мне каждый день дают время до вечера уже пару месяцев. заплатите когда будут деньги, не одалживайте

да не ведитесь вы на эти провокации, они мне каждый день дают время до вечера уже пару месяцев. заплатите когда будут деньги, не одалживайте
Главное если есть желание платить и возможность,если таковых нет,то лесом?

Сама в такой ситуации,хочу куме рассказать но не знаю как отреагирует,ее не трогают ничего,но а вдруг?что бы была предупреждена.
Мы вроде с ней тесно общаемся,но про такое не говорили,боюсь осуждения с ее стороны,так как она и друзей единственная мне близкий человек..
Я хочу попросити допомоги у знайомих, знаю що не відм
Заспокойтесь і не панікуйте.
Нічого не потрібно поки що перезаймати, бо бути винним знайомим набагато гірше, ні цим КАЛікам.
Опишіть ситуацію, скільки кантор, які суми, пролонгації були, чи ні.
Які терміни просрочок.
І саме головне - тверезо оцініть і подумайте, що саме Ви хочете.
Чи є взагалі фінансова можливість платити і чи є бажання.
Ситуація така, сім'я і родина у мене з заможних людей,одна я напевно така ідіотка... Знаю що допоможуть,але признатись не можу... в сім'ї недавно сталась біда,помер родич... всі на нервах... а тут ще я зі своїми проблемами. Тепер про мфо...їх до 15 штук всі в прострочках, в понеділок кеш`юа подзвонив татові,це перщі які знайшли родичів, по прозьбі мами подзвонила їм,сказали щоб до 17 оплатила, я пообіцяла, хочу зараз поговорити з родичем щоб позичив 3 тис дол і я все закрила...але боюсь
Що мені робити?

Якщо є можливість отримати фінанси у довгострокову позику безвідсотково і Ви маєте змогу іх потім віддати - моя особиста порада : закрийте їх нахєр і живіть спокійно не сіпаючись на кожен телефонний дзвінок.
Є можливість і бажання, якщо там звісно немає космічних відсотків - закривайте і не занурюйтесь в це лайно!

Сядьте і думайте тверезо. Хтось каже розповіш все рідним. У кого які рідні
У мене такаж ситуація як у вас. І рідні такіж заможні. Та я такаж дурна як ви
Влізла нетуди де треба. 17 мфо. Але зичати небуду. Буду боротися до останнього стояти. Я сплачу всім тільки те шо я брала а відсотки у 3000 %рас виросли от те я вертати небуду. Нейдуть на уступки самі виноваті))

Сядьте і думайте тверезо. Хтось каже розповіш все рідним. У кого які рідні
У мене такаж ситуація як у вас. І рідні такіж заможні. Та я такаж дурна як ви
Влізла нетуди де треба. 17 мфо. Але зичати небуду. Буду боротися до останнього стояти. Я сплачу всім тільки те шо я брала а відсотки у 3000 %рас виросли от те я вертати небуду. Нейдуть на уступки самі виноваті))
У вас рідні дзвонили?

Ситуація така, сім'я і родина у мене з заможних людей,одна я напевно така ідіотка... Знаю що допоможуть,але признатись не можу... в сім'ї недавно сталась біда,помер родич... всі на нервах... а тут ще я зі своїми проблемами. Тепер про мфо...їх до 15 штук всі в прострочках, в понеділок кеш`юа подзвонив татові,це перщі які знайшли родичів, по прозьбі мами подзвонила їм,сказали щоб до 17 оплатила, я пообіцяла, хочу зараз поговорити з родичем щоб позичив 3 тис дол і я все закрила...але боюсь
Що мені робити?
Просите конечно, только все про читайте чтоб закрылось

Друзі,як розказати про проблеми... з чого починати? Одна мфо дала час до сьогодні 17:00,як попросити допомоги у знайомих,як у всьому признатись?
Не стоит влазить в новые долги,остановитесь
Включаем режим снежинки)))и полный порядок,все в сад или в суд)))

Скільки тіла і скільки відсотків?

Що мені робити?
Не надо ето замкнутый круг остановитесь на том что есть.

занимать???? А стАнАвитеСь!!!!! Зачееем? Займ у родственников испортит отношения больше, чем МФО, по себе знаю. МФО Вам никто , и как-то не жмет наличие таких долгов, а вот родственникам нужно в глаза смотреть каждый день и отдавать долг . А если им срочно деньги понадобятся или у Вас не заладится со своевременной выплатой? Больше чем уверена что Вы пойдете в те же МФО снова. И так по кругу.... Новый займ для покрытия старого не выход.

Так вони до родичів добрались,пояснити всім не взмозі
Скільки тіла і скільки відсотків?
Навіть боюсь рахувати,десь всього разом до 80 тис,тіла на 30 не більше

Що мені робити?
А мені мій брат сказав так:"Я тобі можу допомогти матеріально,але не буду,бо хочу щоб ти це пройшла і зробила правильні висновки в житті і більш ніколи не буде такою ідіоткою."

Уже добрались,уже свершилось-это просто нужно пережить.

Що мені робити?
У Вас е такий знайомий,що може позичить.а в мене рiдний дядько при грошах i не позичив.хоть для нього це не грошi3тис.зелених.було дуже обидно

так может им не нужны Ваши пояснения? Кто зачет пояснений сам позвонит и спросит. А кто недалекий... Бог в помощь!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі