Потрібна порада,для дочки!!!

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Якщо офіційно працювала, повинні розрахувати у той день, як звільнилася. Максимум протягом наступного, тобто продягом доби. Ніяких 2-4 дні. КЗпП. Згода у Вас є, "на руках". Йдіть до роботодавця, ставте до відома, що подасте до суду. Доречі, суд по зверненням робітника у 99% стає на сторону позивача, тобто Вас. Ви, як мати неповнолітньої особи маєте усі права й можливості заявляти від імені доньки.
Дякую,так і зроблю,а ні то ,ще й відео заставлю показати,де моя дитина працює,а не є покупець,правильно????
Вы,как мать решите сами.Звоните и пишите на КлеверСтор и далее ждете ответ.По кзот они обязаны рассчитать в день увольнения.
Но так как шарага региональная,то работают на тяп ляп,те примерно так,что за июль эти деньги прийдут в августе,а вот за июнь,с 25 числа-вот как раз получили в июле.
Короче шараж монтаж схема,как и у мфо!
Толку нет,но с паршивой овцы хоть шерсти клок урвать))дерзайте.
Да и ещё и сколько в Луцке зп продавцом?
5200

Дякую,так і зроблю,а ні то ,ще й відео заставлю показати,де моя дитина працює,а не є покупець,правильно????

5200
Має сенс, якщо підете до суду. Але краще до відео ще свідки, що засвідчать працю Вашої дитини. Тоді вірогідність рішення у Вашу користь майже 100%.

Має сенс, якщо підете до суду. Але краще до відео ще свідки, що засвідчать працю Вашої дитини. Тоді вірогідність рішення у Вашу користь майже 100%.
Знайдуться,я впевнена.
.....
А всі кажуть МФо,то проблема))))))))
Підростаючі,самостійні діти ,то проблема))))). Герої нашого часу!!!))))
Дякую всім,допомогли!!!!!

Знайдуться,я впевнена.
.....
Та! Забудьте Ви про ті чмфо! Ото біда ?? Дійсно, є більш нагальні проблеми: діти, сім'я в цілому, побут тощо. Одним словом - життя, яке дійсно непередбачуване ))

5200
Клеверстор мpaзu ещё те,человек работает за это копье-честно,порядочно,а они рассчет не дали.Ну и твapu.

так а что работодатель говорит? по закону то должы выдать в день увольнения, но в реальной жизни при неофициальном оформлении обычно деньги отдают тогда когда и всем остальным работникам, то есть в шарашках никто кзот не соблюдает и под уволеного не подстаивается. у меня тоже было куча таких несерьезных работ и подроботок, где я часто по месяцу работала и даже неделю но с зарплатой никогда не кидали, просто я приезжала и получала ее в день зарплаты со всеми остальными. может вы рано паникуете?смотря что говорит работодатель.

Ще ні. Особисто не знайома навіть. Донька хотіла вирішити все сама))))) Не змогла,мама на підхват)))))).
Пока ничего никуда не пишите. Подойдите к директору магазина дочки и скажите чтобы решили все срочно "сейчас". И свидетелей, и показаний сотрудников, и записей с камер хватит и чтобы оштрафовать, и чтобы посадить. И это правда! Говорите смело!!!

так а что работодатель говорит? по закону то должы выдать в день увольнения, но в реальной жизни при неофициальном оформлении обычно деньги отдают тогда когда и всем остальным работникам, то есть в шарашках никто кзот не соблюдает и под уволеного не подстаивается. у меня тоже было куча таких несерьезных работ и подроботок, где я часто по месяцу работала и даже неделю но с зарплатой никогда не кидали, просто я приезжала и получала ее в день зарплаты со всеми остальными. может вы рано паникуете?смотря что говорит работодатель.
Саме це і говорить,але я буду вимагати по закону. Я просто вз'їлася,а ще як почула розмову її з дочкою не витримала,прийшла за порадою сюди....(((((

Саме це і говорить,але я буду вимагати по закону. Я просто вз'їлася,а ще як почула розмову її з дочкою не витримала,прийшла за порадою сюди....(((((
а ну так это распространенная практика. там где я сейчас работаю тоже уволившегося расчитывают не в день увольнения а вместе со всеми. но если вы решите-действуйте. а то эти работодатели тоже врай обнаглели уже

Я в целом в Украине и не работаю,но заметил вот что,тут можно заработать не менее,чем за границей,если будет оплата по Кзот,но там где официально,то не дают двойных переработок,а где шараги полуофициальные,тоиподроботки можно,только вот платят,как за обычную смену

Знайдуться,я впевнена.
.....
Its Gonna Be Ok ...
Просто я, в мене мала трохи старша від вашої.21.Вже регіональний директор мережі магазинів роздрібної торгівлі... Цього року закінчила універ в Вінниці заочно - і вже "супервайзер"... Я про те - що наші діти, при правильному вихованні і своєчасній реалізації потенціалів швидші,амбіцітніші.мотивовані і прогресивніші від нас ... і це добре ... Вони - наша надія і наша любов.Майте віру і вам вернеться все сторицею.

Its Gonna Be Ok ...
Просто я, в мене мала трохи старша від вашої.21.Вже регіональний директор мережі магазинів роздрібної торгівлі... Цього року закінчила універ в Вінниці заочно - і вже "супервайзер"... Я про те - що наші діти, при правильному вихованні і своєчасній реалізації потенціалів швидші,амбіцітніші.мотивовані і прогресивніші від нас ... і це добре ... Вони - наша надія і наша любов.Майте віру і вам вернеться все сторицею.
Валико,от вас неожиданно такое читать!

Того й то,что ассоцировались у меня с таким себе пофигистом)а тут и дочка умничка и вообще все неплохо,я удивлен
А у пофигиста вообще трое детей, жена умничка, хорошая робота и приятный круг общения ... стереотипы не работают давно))

А у пофигиста вообще трое детей, жена умничка, хорошая робота и приятный круг общения ... стереотипы не работают давно))
Ну что я могу добавить тут?Вызываете уважение.Мне просто непонятно,как так вляпались,видимо,как и я,не более.

Ну что я могу добавить тут?Вызываете уважение.Мне просто непонятно,как так вляпались,видимо,как и я,не более.
Приблизительно как и у всех.Был момент ,который даже не хочу вспоминать ... мелочь вроде бы ... но ... один за одним и вуаля - я здесь))
Хотя в моём случае - это больше + чем - ...

Приблизительно как и у всех.Был момент ,который даже не хочу вспоминать ... мелочь вроде бы ... но ... один за одним и вуаля - я здесь))
Хотя в моём случае - это больше + чем - ...
Колись була реклама(повністю не пам'ятаю)і були там слова,, не дай себе засохнуть)))))).
Ви мені асоціюєтеся зі словами ,,не дай собі розкиснути''))))))

Колись була реклама(повністю не пам'ятаю)і були там слова,, не дай себе засохнуть)))))).
Ви мені асоціюєтеся зі словами ,,не дай собі розкиснути''))))))
Є принцип в житті : не проси , не схиляйся і нікого не бійся.Якось так)

Є принцип в житті : не проси , не схиляйся і нікого не бійся.Якось так)
Червоною ручкою запишу на папері,і прикріплю до дзеркала. І нафіг дивитись на себе,головне,щоб очі горіли. І можна йти на роботу. ... Хоча я у відпустці)))))))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі