Потрібна порада,для дочки---2(вирок))))))

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 781
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В попередній темі я писала,про свою неповнолітню донечку. Яка пропрацювала майже місяць,і їй сказали,що заробітну плату вона отримає в кінці серпня...
Але,вмішалась, МАМА----ДРАКОН)))))
З Вашою допомогою ми добились справедливості.
В неділю(.....після весілля) подзвонила директору магазину
Вислухала її. А в кінці розмови сказанула:
---- Я перегляну Трудовий кодекс,статті,пункти для захисту своєї дочки...
---Ваше право! До побачення!!!

Буквально через 2-3хв дзвінок.
-----Я ,тільки що розмовляла з нашим фінансовим директором,він привезе гроші для Вашої дочки ЗАВТРА.
-----Приват,підрахувати всі дні

Ну , отпишитесь если вернут. У меня брат на подработке но что-то я боюсь чтоб ваша история не повторилась, есть косвенные признаки проблем

Не дописала!!!!!!
---Прошу порахувати всі ГОДИНИ,які дочка пропрацювала. Якщо не буде співпадати з нашими підрахунками, будемо розмовляти в суді... Якщо я зможу відмінити зустрічі,я приїду з дочкою
-----Я зрозуміла

Виплатили всі гроші сьогодні. І дочка написала їй розписку,що ніяких претензій до них немає))))))

Дякую ,Всім за підказки і поради.
Тепер я знаю,як захищати права своїх дітей!!!!
Не жаліти нікого!!!!

Не дописала!!!!!!
---Прошу порахувати всі ГОДИНИ,які дочка пропрацювала. Якщо не буде співпадати з нашими підрахунками, будемо розмовляти в суді... Якщо я зможу відмінити зустрічі,я приїду з дочкою
-----Я зрозуміла

Виплатили всі гроші сьогодні. І дочка написала їй розписку,що ніяких претензій до них немає))))))

Дякую ,Всім за підказки і поради.
Тепер я знаю,як захищати права своїх дітей!!!!
Не жаліти нікого!!!!
Зміна аватарки відповідає Вашій експресії ... приємно здивований перевтіленнями "нальоту" :friends:

Донька написала,що все виплачено правильно і вона не має претензій
Зарплата - то не право, а обов'язок роботодавця. Це роботодавець має бігати за працівником, вмовляючи його отримати з/п, а не навпаки. Бо штрафи...
Плюс до цього, працівник взагалі не має ніяких "розписок" нікому надавати. Це не тільки не передбачено законом, а навіть погано для самого працівника у разі якихось суперечок.

Зарплата - то не право, а обов'язок роботодавця. Це роботодавець має бігати за працівником, вмовляючи його отримати з/п, а не навпаки. Бо штрафи...
Плюс до цього, працівник взагалі не має ніяких "розписок" нікому надавати. Це не тільки не передбачено законом, а навіть погано для самого працівника у разі якихось суперечок.
Вона працювала неофіційно,без мого дозволу. Напевно не хотіли зв'язуватися))))

За це взагалі штраф під 300 тисяч, якщо не плутаю...
Але все одно скажіть, що жодних "розписок" жодному роботодавцеві давати не треба. Ніколи.
Дякую,я запам'ятаю,і її навчу)))))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі