Galizzia
Форумчанин
- Дописи
- 72
- Реакції
- 64
- Бали
- 2590
Galizzia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Справа така: мав декілька закритих договорів по "є гроші", в жовтні взяв новий, пролонгацій не було. Просрочка місяць, хочуть майже 10к. Дзвонілки на роботу і співробітникам, повідомлення в месенджер з вказанням даних родичів\вищого керівництва, короче кажучи - все по накатаній... Скачав я той договір з розрахунком, перечитав його раз 20, несу до юриста. Сумніви маю в тому, що нацком допоможе, бо приведені реальні розрахунки. Хоча в день отримання кредиту договір мені не надали і є сумніви в тому, чи договір з кабінету відповідає "реальному" договору. Чи є хтось, хто писав на них в нацком і поких питаннях, в захист прав споживачів і Уповноваженому ВР з прав людини? Бо інформації про дозвіл на обробку персональних даних - немає, була спроба списання грошей з рахунку(10 грн. списали), розповсюдження інформації 3-ім особам(в тому числі родичам та співробітникам). Маю безкоштовний юридичний супровід, хочу нагнути їх по повній. Прохання відписувати лише по суті та з реальним досвідом. Дякую!