Потрiбен адвокат для подачi апеляції

• Автор теми Автор теми Евлампия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 111
  • Перегляди Перегляди 4K
Евлампия, наливай, мать!

Так дела не делаются! Чаи гонять будем, водку пить, о делах бренных судачить!
Потом банька, крестьян пороть, забавы барские всякие до утренней зорьки ...

Всё по-местному будет, по-нашему. Не возьмет сила вражая кредиторская силушку нашу. Отгребет еще по самые валуйки.
Баб портить будем. Пить, аки кони из коромысла, блевать... и снова пить.

Ты там по хлебо-сольному не пожалей. Шоба знали наших, супостаты эдаковы. Мы еще им покажем, где рак на русалок ходит. А то жития нет, от умников заправских.
Ишь ты... Грошики просют! В поле им и денюжка, и погибель наглая.

А если порчу усякую наводить будут, то мы еще батюшку покличем. Тот все молитовники знает, царь-бог им лапы корыстные поотрывает и в пекло кинет.
Вот те хрест! Еже не так, то пусть сами черти меня смажат, а наш староста старосельский - проклянет во веки веков.
Аминь:saint:

Евлампия, наливай, мать!

Так дела не делаются! Чаи гонять будем, водку пить, о делах бренных судачить!
Потом банька, крестьян пороть, забавы барские всякие до утренней зорьки ...

Всё по-местному будет, по-нашему. Не возьмет сила вражая кредиторская силушку нашу. Отгребет еще по самые валуйки.
Баб портить будем. Пить, аки кони из коромысла, блевать... и снова пить.

Ты там по хлебо-сольному не пожалей. Шоба знали наших, супостаты эдаковы. Мы еще им покажем, где рак на русалок ходит. А то жития нет, от умников заправских.
Ишь ты... Грошики просют! В поле им и денюжка, и погибель наглая.

А если порчу усякую наводить будут, то мы еще батюшку покличем. Тот все молитовники знает, царь-бог им лапы корыстные поотрывает и в пекло кинет.
Вот те хрест! Еже не так, то пусть сами черти меня смажат, а наш староста старосельский - проклянет во веки веков.
Тепер я читала все...:lol::lol:

Кто б сомневался - деньги, деньги, дкньги
Всі хочуть їсти.І їжу в магазині за спасибі не роздають.Будь яка праця повинна бути оплачувана.Лікуємося ми за гроші,одягаємося ми за гроші,купуємо ВСЕ-за гроші.Навчаємося за гроші,відпочиваємо за гроші.Я інколи маю заробіток,роблю практику студентам дошкільникам і вони теж її оплачують,бо в мене дитина є,яка хоче кожного дня поїсти,треба оплатити гуртки,садочок,як хворіє то лікувати,одягнути,взути і.....цей список можна продовжити.Не хочеш замовляти- не замовляй,роби сам.Я силою не змушую.А коли рік тому потрапила в лікарню,то лікар одразу запитав, я навіть сісти не встигла,чи є в мене гроші на операцію.Та є,говорю,я готова оплати всі витрати,бо це моє здоров'я,яке можна сказати я купила і відкладала,бо здогадувалася,що без операції я не зможу.По суті,ніхто,нікому,нічим не зобов'язаний.

Останнє редагування:
Там певно посмішкою не обійдеться :ahaha: 🤭
Якщо бути душнілою, треба розуміти, що мати форум дорого сервер, розробка, просування, долучити кваліфікованих, чесних юристів теж задача з зірочкою. Адвокати надають платні індивідуальні послуги, бо навчаються, розвиваються, мають досвід і репутацію. Частково консультують на форумі абсолютно безкоштовно і змістовно. Щодо складання судових документів, треба вивчати матеріали справи, а це час.. робочий час. Звісно, ніхто не хоче працювати задарма, і ще щоб його обіср..али потім всіма ганебними словами світу.

Что то зачитался этой темой. Никто не следил? Подала апелляцию, али нет? Лично то не спросишь уже)))

Vadym, тема просто уникальна.
Подала апелляцию или нет - информация отсутствует 🤷

Так она же кому то номер дела присылала Пчёл, ті не в курсе, часом? :)

Назад
Угорі