Анастасія _365
Читач
- Дописи
- 1
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Анастасія _365 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
обрий день!
Шукаю профільного адвоката (антиколектора) для представлення моїх інтересів перед мікрофінансовими організаціями, фіксації сум заборгованості та захисту від психологічного тиску.
Поточна ситуація:
У зв'язку з раптовою затримкою заробітної плати виникли прострочення за кількома кредитами (термін прострочення від 1 до 4 днів, станом на 26.09.2026). Самостійно вже надіслала письмові заяви про реструктуризацію з КЕП-підписом за Законом «Про звернення громадян», проте компанії йдуть на жорсткий конфлікт.
Що конкретно мені потрібно від адвоката:
Шукаю профільного адвоката (антиколектора) для представлення моїх інтересів перед мікрофінансовими організаціями, фіксації сум заборгованості та захисту від психологічного тиску.
Поточна ситуація:
У зв'язку з раптовою затримкою заробітної плати виникли прострочення за кількома кредитами (термін прострочення від 1 до 4 днів, станом на 26.09.2026). Самостійно вже надіслала письмові заяви про реструктуризацію з КЕП-підписом за Законом «Про звернення громадян», проте компанії йдуть на жорсткий конфлікт.
Що конкретно мені потрібно від адвоката:
- Офіційне взяття моєї справи під захист, направлення адвокатських запитів до BitCapital з метою зупинки нарахування штрафів та фіксації боргу.
- Переадресація дзвінків колекторів на телефон адвоката (представника).
- Повне припинення та жорсткий юридичний захист моїх родичів та третіх осіб від дзвінків згідно з Законом № 1349-IX.
- За необхідності — підготовка професійних скарг до Національного банку України (НБУ) та правоохоронних органів щодо порушення етичної поведінки.