Щоденник Потрапив в боргову яму

• Автор теми Автор теми PhoenixZ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 690

PhoenixZ

Only read
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
PhoenixZ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю кредити на 3 МФО, з загальним тілом 60к, перекредитовувася з промокодами, спочатку були великі знижки 85-90% потім знижки стали малими і я бачу що не витягну оплату відсотків, чи варто перекредитовуватись в таких шарагах як Рекредіт і Максі Кредіт? чи варто звернутись до мфо доки не виникло просрочень, що порадите робити?)

Маю кредити на 3 МФО, з загальним тілом 60к, перекредитовувася з промокодами, спочатку були великі знижки 85-90% потім знижки стали малими і я бачу що не витягну оплату відсотків, чи варто перекредитовуватись в таких шарагах як Рекредіт і Максі Кредіт? чи варто звернутись до мфо доки не виникло просрочень, що порадите робити?)
Ни к кому не надо обращаться, не вздумайте))) Какие конторы у Вас, какие тела?)

Манівео 24к, Слон кредіт 8к, Кредіт+ 27к
За Манивео на форуме почитайте, темы есть. И опыт у людей соответствующий))) Лично у меня Слоны и Кредит+ где-то после двух месяцев начали лояльные условия предлагать. Я так понял, в просрочку Вы ещё не зашли?

За Манивео на форуме почитайте, темы есть. И опыт у людей соответствующий))) Лично у меня Слоны и Кредит+ где-то после двух месяцев начали лояльные условия предлагать. Я так понял, в просрочку Вы ещё не зашли?
ні просрочки поки що не було, думав перекредитовуватись в тих рекредітах і максі, в них ніби то +- умови 0,23% в день)
багато було дзвінків, рідним, знайомим, сусідам..?)))

ні просрочки поки що не було, думав перекредитовуватись в тих рекредітах і максі, в них ніби то +- умови 0,23% в день)
1. Никаких перекредитаций. Это путь в никуда, ещё в более глубокую яму влезете.
2. Перевыпустите банковские карточки, которые фигурировали в МФО.
3. Поговорите с родными и близкими, ибо звонить и писать конторы будут обязательно. Установите антиспам.
4. Откладывайте помаленьку деньги и ждите лояльных условий.
5. У Вас, на Ваше счастье, всего три МФО, так что справитесь!))) Читайте форум!))))
Тут вся информация есть по всем Вашим конторам))))

1. Никаких перекредитаций. Это путь в никуда, ещё в более глубокую яму влезете.
2. Перевыпустите банковские карточки, которые фигурировали в МФО.
3. Поговорите с родными и близкими, ибо звонить и писать конторы будут обязательно. Установите антиспам.
4. Откладывайте помаленьку деньги и ждите лояльных условий.
5. У Вас, на Ваше счастье, всего три МФО, так что справитесь!))) Читайте форум!))))
Тут вся информация есть по всем Вашим конторам))))
Дякую, надіявся якось розрулити самому не влпутуючи рідних, бо мама має слабке здоров'я, ну якось вирішиться, дякую за поради)

Дякую, надіявся якось розрулити самому не влпутуючи рідних, бо мама має слабке здоров'я, ну якось вирішиться, дякую за поради)
Если возникают вопросы - спрашивайте, Вам обязательно ответят)

Назад
Угорі