Потрапила в МФО не по своїй волі,що робити?

• Автор теми Автор теми Vika1987
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 788
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vika1987

Читач
Дописи
18
Реакції
2
Бали
3
Vika1987 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Завтра розпочнеться перший день просрочки в МФО їх 6шт.Так ще шахраї отримали мою особисту інформацію і набрали на мене інші кредити про які я не знала.Що робити не знаю.В мене паніка.сьогодні написала заяву на шахрайство.Платити не має чим.І так взяла один а щоб погасити прийшлося набрати інших і так вийшла довгова яма.В мене така паніка не знаю як це пережити.

Vika1987, заявление приняли официально?
Внесли в реестр ЕРДР?

• Подобається
Реакції: Neo
Внесли в реестр ЕРДР?
Да внесли
Post automatically merged:

Внесли в реестр ЕРДР?
Да внесли.Но ничего не обещали

Підкажіть,що робити завтра перший день просрочки,платити вже не маю чим як бути?

Останнє редагування:
Да внесли

Підкажіть,що робити завтра перший день просрочки,платити вже не маю чим як бути?

Не платіть , звичайно . Ні своїх , ні чужих тим більше

Завтра розпочнеться перший день просрочки в МФО їх 6шт.Так ще шахраї отримали мою особисту інформацію і набрали на мене інші кредити про які я не знала.Що робити не знаю.В мене паніка.сьогодні написала заяву на шахрайство.Платити не має чим.І так взяла один а щоб погасити прийшлося набрати інших і так вийшла довгова яма.В мене така паніка не знаю як це пережити.
Меня месяц кошмаоят и моих родних и знайомих по телефону у меня 22 мфо и у сестри штук16.первую неделю чуть не аовесилась.теряла сосзание от бессонници.всем грубила.короче капець.спасибо єтому форуму.поменяйте номера все контактним и родним но если хотять пусть посилают.всем знайомим говорите что мошенники.ни на что не отвечайте и ничего не платите.

Да внесли

Ничего не платить телефон на блокиратор и радуйтесь жизни сама все проходу.если би не форум уже не било би меня.

Меня месяц кошмаоят и моих родних и знайомих по телефону у меня 22 мфо и у сестри штук16.первую неделю чуть не аовесилась.теряла сосзание от бессонници.всем грубила.короче капець.спасибо єтому форуму.поменяйте номера все контактним и родним но если хотять пусть посилают.всем знайомим говорите что мошенники.ни на что не отвечайте и ничего не платите.

Ничего не платить телефон на блокиратор и радуйтесь жизни сама все проходу.если би не форум уже не било би меня.
А як поставити блокатор?Чи допомагає переадресація,хочу мамі поставити?

А як поставити блокатор?Чи допомагає переадресація,хочу мамі поставити?
Я скачала блокиратор на плей маркете.установливает там все просто и тишина.можно потом посмотреть какие номера звонили и в корзину.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі