Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А коллеги - это не окружающие....Семья и команда, так сказать. Вот это и есть куда большая чушь, чем совковый позор, как Вы выразились. Не знаю, кто внес Вам это в голову, но пофигизм Ваших же знакомых - не более чем фарс, уверяю Вас. Как и вся свобода и независимость.Black & White, с моих знакомых мнение окружающих интересует буквально парочку. Большинству пофиг. Меня больше интересует круг коллег, т.к. нас не так много и все крутятся в трёх областях и знают друг друга. Сложности в нынешних условиях выживания на работе мне не нужны.
Одно скажу точно - на мнение окружающих не плевать тем, кому сейчас около 50. Там весь комплекс комплексов собран. Начиная с совковских устоев, заканчивая нынешним "я добился, а ты позоришь".
Буду сподіватися...Dusha, тільки подумала про це
я теж схудла коли це все почалось
Ходила сама не своя
але перенесла
Зараз мені не них байдуже
і Вам Теж стане байдуже з часом,щ ким не буває
Це життя
а це урок
Що саме Вас цікавить?Хтось стикався з Cashberi та Є Гроші?
Чи можна з ними домовитись? Чи обдзвонюють вони сусідів, колег з роботи?Буду сподіватися...
Що саме Вас цікавить?
Вони вам ще телефонують?Закривайте або видаляйте соцмережі,навіть старі сторінки з ВК,якщо маєте.Я перші місяці без валеріанки болгарської ніяк не могла))З часом все мине.І те,що було катастрофою,згодом вже не матиме значення.Все тільки до кращого!
Так,як недивно,але зараз активізувались.З мого боку повний ігнор.Чи можна з ними домовитись? Чи обдзвонюють вони сусідів, колег з роботи?
Вони вам ще телефонують?
Хтось стикався з Cashberi та Є Гроші?
Рекомендую закрити і соцмережі рідних,змінити дані,видалити фото.Це одні з найгниліших.Дзвонять і до сусідів.Все залежить від того,наскільки багато інформації знайдуть про вас.Мені погрожували розсилкою фото.Максимально ігнор.Хтось стикався з Cashberi та Є Гроші?
Якби гроші і були, то їм в останню чергу...і то через суд!! А так треба зібратися і бути міцною, і зрозуміти що провокувати і душити психологічно будуть багато....не вестися...любити дитинку, і жити далі...на форумі знайдете відповіді на багато питань..Маю 11 займів в МФО. Як вийти з цього уявлення не маю. Є просрочки, вже схудла на 10 кг. Вночі майже не сплю. Маленька дитина а я весь час плачу. Були навіть думкипро суїцид. Грошей нема щоб платити. Як вийти із ситуації уявлення не маю
А манівео абт смартівей є у впс???А відпустити ситуацію,і думати за себе і дитину,а не за МФО ви не пробували?Змініть номер і живіть спокійно.В мене 18 МФО,8 місяців прострочки,а я живу,і досить не погано.
Обидва є.Манівео і таліону продали,ті ще комусь продали.А смарти вже півроку не чути.А манівео абт смартівей є у впс???
Манівео сьонодні написало що оплата неотримана яка була зафіксована під час розмови що оплачу. Але я неговорила з ними вобще . Якшо сьогодні незаплачу то будуть залучати інших шоб помогли . Боюсь що чекати???Обидва є.Манівео і таліону продали,ті ще комусь продали.А смарти вже півроку не чути.
Скоріше навпаки, плати всім - і тоді точно грошей на поїсти не залишиться...Пам'ятаю знайома допитувалася на якій дієті я сиджу...
Відповіла їй:"Все дуже просто...Наберися кредитів і не плати..."
Та нічого не чекати.Вони вам скажуть що приїздили,але вас дома не було.А насправді ніхто не їздить.Манівео сьонодні написало що оплата неотримана яка була зафіксована під час розмови що оплачу. Але я неговорила з ними вобще . Якшо сьогодні незаплачу то будуть залучати інших шоб помогли . Боюсь що чекати???
Маю 11 займів в МФО. Як вийти з цього уявлення не маю. Є просрочки, вже схудла на 10 кг. Вночі майже не сплю. Маленька дитина а я весь час плачу. Були навіть думкипро суїцид. Грошей нема щоб платити. Як вийти із ситуації уявлення не маю
Не бойтесь, и ничего не ждите) это общая рассылка, все это получали. Без последствий)Манівео сьонодні написало що оплата неотримана яка була зафіксована під час розмови що оплачу. Але я неговорила з ними вобще . Якшо сьогодні незаплачу то будуть залучати інших шоб помогли . Боюсь що чекати???
Та ні,коли тільки починала входити в прострочку,то ні їсти,ні пити,ні жити не хотілося(((Скоріше навпаки, плати всім - і тоді точно грошей на поїсти не залишиться...
Бережіть чоловіка і файно корміть))))))))Дякую вам всім за підтримку, сьогодні розповіла чоловіку, він сказав що нічого не платити. Сказала що дзвонять сусідам, родичам, що скоро всі будуть мені в спину плюватися. Він сказав що пофіг, і любить мене хоть і всі будуть обсерати. І сказав що нервів то не стоїть.
Але я йтак сильно переживає і боюсь їхніх погроз та погроз рідним, і ще більше себе виню що я остання сволоч вляпалась в проблеми і щей всі тепер про це будуть знати