Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То перед паскою у тебе такі чемні думки?Ще й не починав
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То перед паскою у тебе такі чемні думки?Ще й не починав
Я завжди сама чемність, ввічливість і толерантністьТо перед паскою у тебе такі чемні думки?

У мене вже 10 день просрочки з ними, тіло 4к з процентами 5.2к, взагалі не дзвонять, оце лише прислали смску вчора "Шановний **** ви можете розбити ваш борг на платежі" і лишили номер за яким зв*язатися))Як швидко Май кредит продає комусь?
В мене вже 3 день просрочки
І коли реально з ними про щось домовитись?
В мене було 10 днів просрочки. Запропонували реструктуризацію без відсотків. Гарантійку прислали на пошту. Вони єдині в моєму списку гівна адекватні. З ними не зв'язувалась,самі написали. А чому так? Сама не знаю.Не захотіли від мене аферистки процентів навіть.Як швидко Май кредит продає комусь?
В мене вже 3 день просрочки
І коли реально з ними про щось домовитись?
Це вони вам телефонували чи прислали повідомлення про це? Чи ви їх самі набрали?))В мене було 10 днів просрочки. Запропонували реструктуризацію без відсотків. Гарантійку прислали на пошту. Вони єдині в моєму списку гівна адекватні. З ними не зв'язувалась,самі написали. А чому так? Сама не знаю.Не захотіли від мене аферистки процентів навіть.
Прислали на пошту електронну лист. Потім зайшла в кабінет і офігіла від побаченого. Не обдурили. Плачу через термінал самообслуговування. Чек скидаю по електронці. В день оплати в кабінеті сума змінюєтьсяЦе вони вам телефонували чи прислали повідомлення про це? Чи ви їх самі набрали?))
"В день оплати сума знімаються"...тобто перед тим як ви мали оплатити через термінал чи вже після оплати та скидання чеку? Бо щось не зрозумів кінця вашого повідомлення, якщо ви оплатили та надіслали їм чек то сума у вас могла змінитись лише на 0, чи як було?))))Прислали на пошту електронну лист. Потім зайшла в кабінет і офігіла від побаченого. Не обдурили. Плачу через термінал самообслуговування. Чек скидаю по електронці. В день оплати в кабінеті сума змінюється
В мене платіж раз у 2 тижні. Вранці оплатила. Фото чеку скинула їм на електронну пошту. В другій половині дня в кабінеті сума зменшилась. Зарахований платіж."В день оплати сума знімаються"...тобто перед тим як ви мали оплатити через термінал чи вже після оплати та скидання чеку? Бо щось не зрозумів кінця вашого повідомлення, якщо ви оплатили та надіслали їм чек то сума у вас могла змінитись лише на 0, чи як було?))))
В мене з ними реструктуризація. Оплата частинами поділена. Сума зменшилась за рахунок оплати."В день оплати сума знімаються"...тобто перед тим як ви мали оплатити через термінал чи вже після оплати та скидання чеку? Бо щось не зрозумів кінця вашого повідомлення, якщо ви оплатили та надіслали їм чек то сума у вас могла змінитись лише на 0, чи як було?))))
Аааа зрозуміло теперВ мене платіж раз у 2 тижні. Вранці оплатила. Фото чеку скинула їм на електронну пошту. В другій половині дня в кабінеті сума зменшилась. Зарахований платіж.
В мене з ними реструктуризація. Оплата частинами поділена. Сума зменшилась за рахунок оплати.
Вони самі запропонували. Може тому що пролонгацій було куча.Аааа зрозуміло тепер
А просто з ними було домовитися на оплачу частинами ще й без відсотків?))
Бо я не дуже хочу платити відсотки по 1.2к кожних 10 днів)))))
Можливо, і їм стало шкода вас))))Вони самі запропонували. Може тому що пролонгацій було куча.
Не шкода. Особливо, якщо пропустити платіж. Навіть останній заплатити на день пізніше.Можливо, і їм стало шкода вас))))
Я суму назбирала. І тепер плачу згідно графіку. Ні дня раніше чи пізніше. Якби не було грошей не погодилась би звісно.Не шкода. Особливо, якщо пропустити платіж. Навіть останній заплатити на день пізніше.
Вони дуже швидко повернуть всі відсотки і гроші з платежів підуть в нікуди.
Це самі адекватні і спокійні, але від цього їх відсотки менші не стають. Так само потім віддають на прозвони і продають.