CreditKasa Посилає коди з різних сайтів

• Автор теми Автор теми Алісочка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

Алісочка

Форумчанин
Дописи
15
Реакції
0
Бали
2558
Алісочка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене сьогодні просто якийсь треш з кредит каси більше 30 пропущених протягом 2 годин, після цього мені почали присилати коди з різних сайтів з яких тільки можна . В когось було таке ?

В мене сьогодні просто якийсь треш з кредит каси більше 30 пропущених протягом 2 годин, після цього мені почали присилати коди з різних сайтів з яких тільки можна . В когось було таке ?
Було. В мусор.

Вкладення

• Screenshot_2022-07-28-15-15-26-360_com.google.android.dialer.webp
    Screenshot_2022-07-28-15-15-26-360_com.google.android.dialer.webp
    30.7 Кб · Перегляди: 133
вас в sms bomber кинули

Прокляните и забудьте....

Так в мене було. В субботу якось чм0 подзвонило, я сказала грошей нема, трошки посварилися з ним. Тільки поклала трубку пішов спам смс і дзвінків.

Так в мене було. В субботу якось чм0 подзвонило, я сказала грошей нема, трошки посварилися з ним. Тільки поклала трубку пішов спам смс і дзвінків.
Довго терерозували і як було на наступні дні ?

До родичів дзвонять ?
Поки що ні. Я з ними інколи спілкуюся, але зараз набагато рідше. Бо там неадеквати
До родичів дзвонять ?
Кажіть їм на початку розмови що пишете розмову, вони чогось ображаються) і не люблять пацани коли я питаю чого він не на фронті, теж ображаються) вони там взагалі ображені по життю, або ігноруйте

Назад
Угорі