Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А зачем тебе Костик Корнилов? Ты ему кто?По этому персонажу нет никакой информации часом?
6 мая[QUOTE = "Ната 276, post: 166503, member: 3902"]
Так писала
[/ QUOTE]коли писали в Нацком?
В мене теж смс прийшла, що я оплатила 5000))), буду ждати може ще накинуть десятку і ми в розчьотє будемо)). Якось все странно, то в тюрьму садять, то баблом одарюють?может они сами и закроют его)))
Да я думаю что то они мутят воду,а тело у вас какое?В мене теж смс прийшла, що я оплатила 5000))), буду ждати може ще накинуть десятку і ми в розчьотє будемо)). Якось все странно, то в тюрьму садять, то баблом одарюють?
Невелике 4000 тисячі...взагалі неясно. Дзвонили за реструктуризацію, тіпа заплатіть 3600 і ще 4 платежі кожну неділю. Я спочатку раденька така була, хотіла бігом побігти проплатити, а потім тормознула, чим я буду платити ще 4 платежі, при моїй сраці ще з 10 МФО та ще й в Польщу на 3 неділі іду... Два дні трубку від них не брала, почались погрози виїзною групою, поліцією, а потім ця смс... Дивно якосьДа я думаю что то они мутят воду,а тело у вас какое?
Это настоящее имя Георгия Мамедова?А зачем тебе Костик Корнилов? Ты ему кто?![]()
Ви писали в нацком, чи вони самі таке рішення прийняли?В мене теж смс прийшла, що я оплатила 5000))), буду ждати може ще накинуть десятку і ми в розчьотє будемо)). Якось все странно, то в тюрьму садять, то баблом одарюють?
Неее, извини. Это моя корова и я ее буду доить. Вот когда я сним наиграюсь - Вам отдам.Это настоящее имя Георгия Мамедова?
Если есть информация о нем, дай в личку, пожалуйста.
Вони самі смс прислали, я думаю чистої води розвод, бо я трубку 2 дня не брала. Після смс про те що вони від мене гроші отримали, на другий день прийшло: Дата відвідування призначена. Рекомендуємо знаходитись за адресою, або Moneyveo ініціює заяву в поліцію для розслідування наявності складу злочину, ст.190-192 КК України. Деталі візиту за номером 0800219393Ви писали в нацком, чи вони самі таке рішення прийняли?
Тоже 30 числа?В мене теж смс прийшла, що я оплатила 5000))), буду ждати може ще накинуть десятку і ми в розчьотє будемо)). Якось все странно, то в тюрьму садять, то баблом одарюють?
А у Вас больой срок просрочки в А банк ?У меня а-банк так сделал , сцук , обновили мне срок...а там еще год до срока исковой оставалось -(