Пострадавшие от Дорошкевич

• Автор теми Автор теми Скиф
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 3K
Не згоден з вами. По-перше - зносити ВН будуть один з десяти людей, по-друге - якщо так все лишити - дорошкевич робить, хтось зносить, а більшість не зносе, то через 2-3 місяці появляться ще дорошкевичи і тоді потрібно буде зносити декілька ВН.
Дана тема для того, щоб об'єднати людей з Дніпра та регіону не для однієї заяви, заяв буде стільки, скільки буде людей. Заява в прокуратуру з приводу шахрайства, з боку Дорошкевич, щоб відкривали кримінальне впровадження і коли це станеться - ось тоді буде прецедент для інших, а зараз лише коло - арештувала - знесли, арештувала - не знесли, все. А в телеграмі будуть обговорюватися деталі, тому що, я впевнений, Дорошкевич знає про цей форум і все, що про неї тут пишуть.
У лютому та березні 2020 року, приблизно за п’ятнадцять робочих днів, приватний виконавець Дорошкевич В.Л. з помічницями, відкрили приблизно 10 000 виконавчих проваджень для колектора ТОВ «Фінфорс» на суму орієнтовно 100 000 000 грн. і наклала арешт на майно боржників орієнтовно на один мільярд грн.

А саме, разом з «Фінфорс» Дорошкевич В.Л. за п’ятнадцять робочих днів заблокували більше 10000 карткових рахунків в Банках з використанням автоматизованої системи виконавчих проваджень і наклала арешт на майно 10 000 «боржників» на Україні.

Тобто, в тому числі Дорошкевич В.Л. здійснила масовий арешт в Банках карткових рахунків для соціальних виплат пенсій, аліментів, субсидій, стипендій, виплат на дітей, на інвалідів, зарплат та інш. в період пандемії і особливої ситуації в Україні, що підпадає під підозру звинувачення у тероризмі.

У квітні та травні 2020 року буде накладено арешт ще не менш як 10 000 рахунків ще 100 000 000 грн від колектора «Алекскредит» і накладено арешт на майно боржників орієнтовно на один мільярд грн.

Шахрайство, ви почитайте спочатку, що вона повинна робити перед тим, як заблокувати, потім, що вона робить та що вона порушує і якщо незаконне блокування рахунків - це не кримінал, тоді, що?
Это не шахрайство! Она нарушает все что только можно в поле Гражданского права. И это оспаривается и выигрывается в суде! Вот и все!

А вы просто посмотрите на адрес в сопроводительных документах которые она отправляет и на адрес указанный на конверте, сравните со штемпелем отправки и датой вынесения постановления. А потом задайте себе вопрос откуда она узнала ваш настоящий адрес, если как она оправдывается выносит постановление по адресу указанному в надписи.

Мій адвокат хоче подавати клопотання про відкриття кримінального провадження оскільки адреса підроблена
Статьи можно узнать? По которым он ее собирается привлекать?! Я без стеба)

люди блин))) ну когда же вы уже научитесь читать хотя бы те постановления, что вам присылают))) в том числе и постановления об аресте счетов))) там же черным по белому написано какие счет и средства подлежат аресту, а какие нет))) что вы ей в этом случае инкримминируете?
и кстати, а что она должна делать перед тем как блокировать счета? мне казалось, что сдесь она то как раз все делает правильно))
По факту заблокированы порядка 20 000 счетов без разбора "какие счет и средства подлежат аресту, а какие нет)))", а виновных найти невозможно без следствия.

У лютому та березні 2020 року, приблизно за п’ятнадцять робочих днів, приватний виконавець Дорошкевич В.Л. з помічницями, відкрили приблизно 10 000 виконавчих проваджень для колектора ТОВ «Фінфорс» на суму орієнтовно 100 000 000 грн. і наклала арешт на майно боржників орієнтовно на один мільярд грн.

А саме, разом з «Фінфорс» Дорошкевич В.Л. за п’ятнадцять робочих днів заблокували більше 10000 карткових рахунків в Банках з використанням автоматизованої системи виконавчих проваджень і наклала арешт на майно 10 000 «боржників» на Україні.

Тобто, в тому числі Дорошкевич В.Л. здійснила масовий арешт в Банках карткових рахунків для соціальних виплат пенсій, аліментів, субсидій, стипендій, виплат на дітей, на інвалідів, зарплат та інш. в період пандемії і особливої ситуації в Україні, що підпадає під підозру звинувачення у тероризмі.

У квітні та травні 2020 року буде накладено арешт ще не менш як 10 000 рахунків ще 100 000 000 грн від колектора «Алекскредит» і накладено арешт на майно боржників орієнтовно на один мільярд грн.
А где вы это нашли

серьезно? терроризм? я не знаю кто это писал, но для начала было бы не плохо открыть статью хотя бы УК и почитать, что такое террорестический акт))

Что я могу сказать?! Баба играет по-крупному. Значит есть фундамент и крыша неплохие!Так что вряд ли ее можно свалить на раз два. Надо разбираться явно не в правовом поле. Если глобально к этому вопросу подходить!

По факту заблокированы порядка 20 000 счетов без разбора "какие счет и средства подлежат аресту, а какие нет)))", а виновных найти невозможно без следствия.
во первых, я не знаю откуда у вас такая статистика))) во вторых, почему не возможно найти виноватых без следствия? вам банк заблокировал зарплату? подавайте в суд на банк))) это банк не следует требованиям действующего законодательства

во первых, я не знаю откуда у вас такая статистика))) во вторых, почему не возможно найти виноватых без следствия? вам банк заблокировал зарплату? подавайте в суд на банк))) это банк не следует требованиям действующего законодательства
Оце вже цікаво ?
Як отримаю копію документів обов'язково напишу
Як отримаю копію документів обов'язково напишу

Так все таки откуда у вас инфа

Вы рекомендуете подавать в суд на ПиватБанк, который не следует требованиям действующего законодательства ??? Иными словами: "Давид - это Вы, а Голиаф - это ПриватБанк".
Так все таки откуда у вас инфа
Автоматизована система виконавчого провадження
фірми Фінфорс ЕДРПОУ 41717584 та Алекскредит ЕДРПОУ 41346335. Треба дивитися посуточно по кожній даті, бо в іншому випадку система каже, що дуже багато записів.

Вы рекомендуете подавать в суд на ПиватБанк, который не следует требованиям действующего законодательства ??? Иными словами: "Давид - это Вы, а Голиаф - это ПриватБанк".

Автоматизована система виконавчого провадження
фірми Фінфорс ЕДРПОУ 41717584 та Алекскредит ЕДРПОУ 41346335. Треба дивитися посуточно по кожній даті, бо в іншому випадку система каже, що дуже багато записів.
я ничего не рекоммендую)) я просто опровергаю ваше утверждение о том, что нельзя найти виноватых)) все на поверхности. по поводу галиафов)) и они падают, было бы желание

я ничего не рекоммендую)) я просто опровергаю ваше утверждение о том, что нельзя найти виноватых)) все на поверхности. по поводу галиафов)) и они падают, было бы желание
Мне 74 года. Свалить Голиафа желания нет. Пожайлуста назовите фамилии виновных, если имеете желание.

Мне 74 года. Свалить Голиафа желания нет. Пожайлуста назовите фамилии виновных, если имеете желание.
Вы в серьез считаете, что я знаю всех халдеев в банках, кто пренебрегая законом блокирует зп/соц счета? Вы ошибаетесь)))

Вы в серьез считаете, что я знаю всех халдеев в банках, кто пренебрегая законом блокирует зп/соц счета? Вы ошибаетесь)))
Дякую за змістовні теоретичні поради за гонорар мабуть від Дорошкевич.

Дякую за змістовні теоретичні поради за гонорар мабуть від Дорошкевич.
не мабудь, а точно от нее))))
если Вы считаете свое мнение единственно правильным, то это Ваша личная драмма))) я вам дал прямой ответ, если Вы его не поняли или не захотели принять, это опять таки Ваша личная драмма))

Назад
Угорі