Постанова про арешт з помилкою

• Автор теми Автор теми Spiritfree
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 260

Spiritfree

Читач
Дописи
13
Реакції
7
Бали
2560
Spiritfree не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, отримав повідомлення про арешт рахунків, але в постанові вказано дві різні дати народження, а саме:
В постанові протвідкриття ВП
Пункт про - вказанні вірні данні, але потім В полі «дата народження» - помилка.
Всі інші данні наче вірні.

Питання таке - чи можу я якось використати це на свою користь? Розумію що все одно зроблять нове, але може встигну отримати за і перевести на іншу карту?

Заздалегідь вдячний за консультацію по цьому питанню

Тут поки ви це помітили, потрібно б до юриста бігти якомога швидше, поки лише ви це помітили, і уточнювати, чи є можливість цим скористатись. На форумі ви втратите дорогоцінний час, яким вам долею подарований)

Тут поки ви це помітили, потрібно б до юриста бігти якомога швидше, поки лише ви це помітили, і уточнювати, чи є можливість цим скористатись. На форумі ви втратите дорогоцінний час, яким вам долею подарований)
Того часу вже не має) В тому то і питання)

Всім привіт, отримав повідомлення про арешт рахунків, але в постанові вказано дві різні дати народження, а саме:
В постанові протвідкриття ВП
Пункт про - вказанні вірні данні, але потім В полі «дата народження» - помилка.
Всі інші данні наче вірні.

Питання таке - чи можу я якось використати це на свою користь? Розумію що все одно зроблять нове, але може встигну отримати за і перевести на іншу карту?

Заздалегідь вдячний за консультацію по цьому питанню
Нічим вам це не допоможе. Вже таке траплялось на форумі.
Технічна помилка яка не впливає на весь документ ніяк.
ІПН вірний вказаний? Він ваш? Ну от і все.
Вам вірно сказали вище - до юристів, а не шукати як використати помилку в написанні, бо такого не станеться.

Нічим вам це не допоможе. Вже таке траплялось на форумі.
Технічна помилка яка не впливає на весь документ ніяк.
ІПН вірний вказаний? Він ваш? Ну от і все.
Вам вірно сказали вище - до юристів, а не шукати як використати помилку в написанні, бо такого не станеться.
Якщо це не має прямих бенефітів окрім як суду з ними - то не має сенсу робити. Це програний суд за 22-й рік, коли зник мій юрист.
Хай вже списують і забудуть про мене, як і я про них

Назад
Угорі