Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дивлячись для чого Вам треба юрист.Посоветуйте грамотного юриста по работе с кредитными долгами перед банком
До суду Вам юрист не потрібен! Якщо десь хтось наобіцяє допомогти все розрулити,то, скоріш за все, то розводняк на гроші.Треба консультація. Які наслідки чекають і що робити коли борг в сумі 700000 грн. в кредобанку і ідя банк, є просрочка, платити нема чим, до суду ще не дійшло. Як вирішуються такі питання, скільки це коштує?
Краще дочекатися ,коли банки підуть в суд і тоді звертатися до адвоката чи юриста за допомогою.Треба консультація. Які наслідки чекають і що робити коли борг в сумі 700000 грн. в кредобанку і ідя банк, є просрочка, платити нема чим, до суду ще не дійшло. Як вирішуються такі питання, скільки це коштує?
ДякуюUspex, це сума з відсотками,чи тіло?
Краще дочекатися ,коли банки підуть в суд і тоді звертатися до адвоката чи юриста за допомогою.
Теж бачу, що разводньока в допомозі кішить. За банкроцто теж зараз вивчаю це питання, но конкретики і реальних людей у яких це вийшло поки що не знайшовДо суду Вам юрист не потрібен! Якщо десь хтось наобіцяє допомогти все розрулити,то, скоріш за все, то розводняк на гроші.
Uspex, не відразу нулі правильно порахував. Сума нічого така. Хоч я і не прихильник цього дійства,але можливо варто про банкрутсво подумати
Дякую що ви розумієте ситуацію і допомогаєте інформацією. Прочитав і стало морально легше, що треба боротись і є такіж люди. Теж думав зправлюсь, була надія, но війна і ситуація економічна все зпоганила.
Як вам видали такі космічні суми? Семисот тисяч це ж що у залог потрібно було датиДякую що ви розумієте ситуацію і допомогаєте інформацією. Прочитав і стало морально легше, що треба боротись і є такіж люди. Теж думав зправлюсь, була надія, но війна і ситуація економічна все зпоганила.
Кредити на реструктуризації були?Дякую що ви розумієте ситуацію і допомогаєте інформацією. Прочитав і стало морально легше, що треба боротись і є такіж люди. Теж думав зправлюсь, була надія, но війна і ситуація економічна все зпоганила.
Таку суму не давали, це все перекредетування і реструктуризації. Бувало що щось платив. Теперь розумію що краще так не робив. Все на нервах, голова зовсім затьмарена постійно цим питанням, не складається щоб можливо було заробити і віддавати, треба за щось жити. Якось так вліз.Як вам видали такі космічні суми? Семисот тисяч це ж що у залог потрібно було дати
ТакКредити на реструктуризації були?
Загальна сума тіл кредитів яка?
Треба точно порахувати. Около 700000 написав, точну суму яка різниця, це около цього, в заголомЗагальна сума тіл кредитів яка?
Я вас і не питав за точну.Треба точно порахувати. Около 700000 написав, точну суму яка різниця, це около цього, в заголом
Дякую. Теж думаю, може і варто так робити, но і на це треба кошти.Я вас і не питав за точну.
Запитання щоб зрозуміти чи то тіло таке чи то як я бачив в одної форумчанки з тіла 9тис нагнали більше півмільйона.
Банкротство 50-70тис... може і варто на такій сумі.
Але це треба звісно радитись з юристом/арбітражним, дивитись докі і т.п
Дякуюна даний момент працюю з https://anticollector.ua/members/yuristo2020.15512/ співпрацею задоволений)