Посоветуйте юриста по работе с кредитными долгами

• Автор теми Автор теми Uspex
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 568
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Uspex

Читач
Дописи
17
Реакції
5
Бали
848
Uspex не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Посоветуйте грамотного юриста по работе с кредитными долгами перед банком

Треба консультація. Які наслідки чекають і що робити коли борг в сумі 700000 грн. в кредобанку і ідя банк, є просрочка, платити нема чим, до суду ще не дійшло. Як вирішуються такі питання, скільки це коштує?

Треба консультація. Які наслідки чекають і що робити коли борг в сумі 700000 грн. в кредобанку і ідя банк, є просрочка, платити нема чим, до суду ще не дійшло. Як вирішуються такі питання, скільки це коштує?
До суду Вам юрист не потрібен! Якщо десь хтось наобіцяє допомогти все розрулити,то, скоріш за все, то розводняк на гроші.
Uspex, не відразу нулі правильно порахував. Сума нічого така. Хоч я і не прихильник цього дійства,але можливо варто про банкрутсво подумати

Uspex, це сума з відсотками,чи тіло?
Краще дочекатися ,коли банки підуть в суд і тоді звертатися до адвоката чи юриста за допомогою.

Uspex, це сума з відсотками,чи тіло?

Краще дочекатися ,коли банки підуть в суд і тоді звертатися до адвоката чи юриста за допомогою.
Дякую
До суду Вам юрист не потрібен! Якщо десь хтось наобіцяє допомогти все розрулити,то, скоріш за все, то розводняк на гроші.
Uspex, не відразу нулі правильно порахував. Сума нічого така. Хоч я і не прихильник цього дійства,але можливо варто про банкрутсво подумати
Теж бачу, що разводньока в допомозі кішить. За банкроцто теж зараз вивчаю це питання, но конкретики і реальних людей у яких це вийшло поки що не знайшов

Дякую що ви розумієте ситуацію і допомогаєте інформацією. Прочитав і стало морально легше, що треба боротись і є такіж люди. Теж думав зправлюсь, була надія, но війна і ситуація економічна все зпоганила.

Дякую що ви розумієте ситуацію і допомогаєте інформацією. Прочитав і стало морально легше, що треба боротись і є такіж люди. Теж думав зправлюсь, була надія, но війна і ситуація економічна все зпоганила.
Як вам видали такі космічні суми? Семисот тисяч це ж що у залог потрібно було дати

Кредити на реструктуризації були?

Як вам видали такі космічні суми? Семисот тисяч це ж що у залог потрібно було дати
Таку суму не давали, це все перекредетування і реструктуризації. Бувало що щось платив. Теперь розумію що краще так не робив. Все на нервах, голова зовсім затьмарена постійно цим питанням, не складається щоб можливо було заробити і віддавати, треба за щось жити. Якось так вліз.
Кредити на реструктуризації були?
Так

Треба точно порахувати. Около 700000 написав, точну суму яка різниця, це около цього, в заголом
Я вас і не питав за точну.
Запитання щоб зрозуміти чи то тіло таке чи то як я бачив в одної форумчанки з тіла 9тис нагнали більше півмільйона.
Банкротство 50-70тис... може і варто на такій сумі.
Але це треба звісно радитись з юристом/арбітражним, дивитись докі і т.п

Я вас і не питав за точну.
Запитання щоб зрозуміти чи то тіло таке чи то як я бачив в одної форумчанки з тіла 9тис нагнали більше півмільйона.
Банкротство 50-70тис... може і варто на такій сумі.
Але це треба звісно радитись з юристом/арбітражним, дивитись докі і т.п
Дякую. Теж думаю, може і варто так робити, но і на це треба кошти.
на даний момент працюю з https://anticollector.ua/members/yuristo2020.15512/ співпрацею задоволений)
Дякую

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі