Посоветуйте хорошое успокоительное

• Автор теми Автор теми Anetto4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 570
  • Перегляди Перегляди 16K
Мда, враг у меня сильный, нужно много времени чтоб убедить себя что все ок
То так тільки здається. Те, що ти (я дозволю собі перейти на "ти") себе їсиш, не вирішить проблеми. І заспокійливі не вихід. Прийми ситуацію. Вона вже сталася. Нічого не зміниш в минулому. А от майбутнє залежить лише від тебе.

Та да, он стал ко мне по другому относиться, как узнал что я пол года скрывала и перебирала кредиты, думает и подозревает что я везде вру
Ну це нормальна реакція. Спробуйте поговорити відверто, нічого не приховуючи, якщо є бажання зберегти стосунки.

Та да, он стал ко мне по другому относиться, как узнал что я пол года скрывала и перебирала кредиты, думает и подозревает что я везде вру
А от поставте себе на його місце.Як би він себе так повів,яке б було ваше відношення,тільки чесно.

То так тільки здається. Те, що ти (я дозволю собі перейти на "ти") себе їсиш, не вирішить проблеми. І заспокійливі не вихід. Прийми ситуацію. Вона вже сталася. Нічого не зміниш в минулому. А от майбутнє залежить лише від тебе.
Я пытаюсь, но....
Пока не получается

А от поставте себе на його місце.Як би він себе так повів,яке б було ваше відношення,тільки чесно.
Он у меня ещё тот подарок, уже и от алкоголя кодирован и безработным по пол года был, я с ним много что пережила, и надеялась он ко мне будет снисходительным, но от него я не чувствую поддержки
Так і не стало легше? То вам тільки здається, що всі проти Вас. Не накручуйте себе!
Ооо, а накручивать я себя умею, надо научится в другую сторону крутить

Он у меня ещё тот подарок, уже и от алкоголя кодирован и безработным по пол года был, я с ним много что пережила, и надеялась он ко мне будет снисходительным, но от него я не чувствую поддержки
Печалька)))Давайте другого вам знайдем)))?

бл,так засміялась аж хрюкнула)))??
Нікада)))?
b6306a827f84ebe02c72d32f520a63fc_ojfj_l_eqwk.webp

Які в нас є варіанти??

Назад
Угорі